Drimble

Evenementen in Rhoon

Hieronder staan de evenementen gehouden in Rhoon. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over rhoon

Evenementen in Rhoon

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Albrandswaard staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Albrandswaard. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Rhoon

FotoEvenementPlaats
RhoonWinterspelen op het Buitenhof (6-12)
Locatie: Rijsdijk 96, Rhoon
Wanneer: Op 27 februari 2019

In de voorjaarsvakantie zijn alle kinderen, ouders en begeleiders vanaf 6 jaar welkom bij zorgboerderij de Buytenhof. Jullie worden... (lees verder)

RhoonSmokin Slim & the bad habits ! swingende blues
Locatie: MCA te Rhoon
Wanneer: Op 30 juni 2018

Smokin Slim & the Bad Habits is de band rondom Tim Phaff, de mondharmonica speler uit Den Haag die met vele grote namen mee heeft gespeeld.... (lees verder)

RhoonJazzfestival Rhoon
Locatie: Dorpsdijk 63, Rhoon
Wanneer: Op 1 juli 2017

Zaterdag 1 juli op een prachtige locatie, met goedverzorgde catering en een fantastische line-up met o.a. De Raad van Toezicht, King of the... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Poortugaal Rhoon Rotterdam Albrandswaard
Terug naarEvenementen gemeente AlbrandswaardEvenementen regio Rijnmond OostEvenementen provincie Zuid-HollandEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Rijnmond Oost:

Regio's in de provincie Zuid-Holland: