Drimble

Evenementen in Radewijk

Hieronder staan de evenementen gehouden in Radewijk. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over radewijk

Evenementen in Radewijk

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Hardenberg staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Hardenberg. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Radewijk

FotoEvenementPlaats
RadewijkKerstmarkt Erve-Ramaker en concert in de Potstal
Locatie: Erve-Ramaker/De Potstal, Hardenberg
Wanneer: Op 13 december 2014

De kramen zijn te vinden in de schuren op het erf van de familie Ramaker. Naast leuke kerstne geschenkartikelen is er ook weer aan de... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Ane Anerveen Anevelde Balkbrug Bergentheim Brucht Bruchterveld Collendoorn De Krim Dedemsvaart Den Velde Diffelen Gramsbergen Hardenberg Heemserveen Holtheme Holthone Hoogenweg Kloosterhaar Loozen Lutten Marienberg Radewijk Rheeze Rheezerveen Schuinesloot Sibculo Slagharen Venebrugge
Terug naarEvenementen gemeente HardenbergEvenementen regio HardenbergEvenementen provincie OverijsselEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Hardenberg:

Regio's in de provincie Overijssel: