Drimble

Evenementen in Raalte

Hieronder staan de evenementen gehouden in Raalte. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over raalte

Evenementen in Raalte

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Raalte staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Raalte. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Raalte

FotoEvenementPlaats
RaalteRibs en Blues
Locatie: Ribs en Blues Festival
Wanneer: Tot en met 21 mei 2018

Ribs en Blues biedt naast fantastische roots & bluesacts nog meer. Voor de kinderen is er een kidsadventureland. Dit speelparadijs heeft... (lees verder)

RaalteGrote Sallandse Carnavalsoptocht | Raalte
Locatie: Start: Almelosestraat
Wanneer: Op 11 februari 2018

Carnavalsroute:Almelosestraat ? Kanaalstraat Oost ? Botermakerstraat ? Schapenstraat ? Schoolstraat ? Varkensmarkt Kerkstraat... (lees verder)

RaalteBottermarkt
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 23 augustus 2017

In het midden van de jaren `60 is in Raalte initiatief genomen om de Sallandse Bottermarkt te gaan opzetten. Doel daarvan was om oude... (lees verder)

RaalteWarenmarkt Raalte
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 31 december 2016

Elke woensdag is er een warenmarkt in het centrum van Raalte.Kalender- 15 juni 2016, 08:30 - 12:30 uur- 22 juni 2016, 08:30 - 12:30 uur- 29... (lees verder)

RaalteRommelmarkt Manege De Hoogeweg
Locatie: Manege De Hoogeweg
Wanneer: Tot en met 13 november 2016

De opbrengst van de rommelmarkt is voor de Stichting Manege de Hoogeweg. De hallen zijn ingericht tot een sfeervolle marktplaats en in het... (lees verder)

RaalteAccordeola
Locatie: Voorhof 2, Raalte
Wanneer: Op 15 oktober 2016

Dit jaar viert Accordeola het 60-jarig jubileum met een groots concert in het HOFtheater! Accordeola is een accordeonorkest met spelers uit... (lees verder)

RaalteKids Speel Middagen
Locatie: Drostenkamp park Raalte
Wanneer: Tot en met 5 oktober 2016

Er is een Spelenkar met spelmateriaal beschikbaar waar je gratis gebruik van mag maken. Je kan schminken voor 50 cent en studenten... (lees verder)

RaalteIn de Smaak in Raalte
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 25 september 2016

In drie dagen tijd (23 tot en met 25 september) krijgen bezoekers volop gelegenheid via kleine gerechten kennis te maken met de specifieke... (lees verder)

RaalteStöppelhaene
Locatie: Centrum
Wanneer: Tot en met 28 augustus 2016

Dankzij haar unieke activiteiten, rijke geschiedenis en betrokken vrijwilligers is het inmiddels uitgegroeid tot een van de mooiste en... (lees verder)

RaalteStöppelhaene Zondag
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Op 28 augustus 2016

Stöppelhaene Sallands Oogstfeest is een vijfdaags festival dat jaarlijks 120.000 bezoekers trekt.Dankzij haar unieke activiteiten, rijke... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Broekland Heeten Heino Laag Zuthem Lierderholthuis Luttenberg Marienheem Nieuw Heeten Raalte
Terug naarEvenementen gemeente RaalteEvenementen regio ZwolleEvenementen provincie OverijsselEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Zwolle:

Regio's in de provincie Overijssel: