Drimble

Evenementen in Holten

Hieronder staan de evenementen gehouden in Holten. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over holten

Evenementen in Holten

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Rijssen-Holten staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Rijssen-Holten. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Holten

FotoEvenementPlaats
HoltenVrijdagmarkt (Holten)
Locatie: In het centrum, op de Smidsbelt
Wanneer: Tot en met 31 december 2020

Kalender- 29 januari 2016, 13:00 - 17:30 uur- 5 februari 2016, 13:00 - 17:30 uur- 12 februari 2016, 13:00 - 17:30 uur- 19 februari 2016,... (lees verder)

HoltenExpositie `Oad`
Locatie: Museum `n Spieker
Wanneer: Tot en met 31 december 2020

Deze expositie geeft een goed beeld van de bijna 90-jarige historie van de reisorganisatie. De naam Oad (Overijsselse Autobus Dienst) stamt... (lees verder)

HoltenDemonstratie prepareren
Locatie: Holterbergweg 12, Holten
Wanneer: Tot en met 2 januari 2020

In de grote diorama?s van het natuurmuseum nemen opgezette dieren een belangrijke plaats in. ?Maar hoe gaat dat nu, wat zit daar... (lees verder)

HoltenRondleiding Canadese Begraafplaats
Locatie: Eekhoornweg 10, Holten
Wanneer: Tot en met 2 januari 2020

De rondleiding begint om 14.00 uur en duurt ca. 75 minuten. De kosten van deelname zijn: ? 3,00 per persoon. Basisschoolkinderen: ?... (lees verder)

HoltenWeet wat je eet
Locatie: Larenseweg 106, Holten
Wanneer: Tot en met 30 november 2019

Elke woensdag om 16.00 uur begint `Weet wat je eet` met Aloys Meulenbroek. Er zijn veel mensen (kinderen) die niet weten hoe ons... (lees verder)

HoltenUilenballen pluizen
Locatie: Holterbergweg 12, Holten
Wanneer: Tot en met 10 november 2019

Hele dag uilenballen pluizen in Natuurmuseum Holterberg. Onder leiding van een ranger van het natuurmuseum kunnen kinderen uilenbraakballen... (lees verder)

HoltenRoofvogelshow op Erve Deijk
Locatie: Grasveld Erve Deijk
Wanneer: Tot en met 24 oktober 2019

Deze middag zullen verschillende roofvogels rond vliegen. Er zullen buizerds, valken, uilen en een gier met een spanwijdte van 2.20 meter... (lees verder)

HoltenGezinswandeling, broodjes bakken en chocolademelk
Locatie: Holterbergweg 12, Holten
Wanneer: Tot en met 24 oktober 2019

De start is op het Holterbergplein bij het natuurmuseum. De rangers van het museum gaan voorop. Onderweg kijken we niet alleen naar de... (lees verder)

HoltenExpositie Sacco van Munster
Locatie: Smidsbelt 6, Holten
Wanneer: Tot en met 29 mei 2019

Sacco van Munster (57) is 11 jaar geleden begonnen met schilderen. Hij schildert vooral op linnen, voornamelijk met acryl en meestal op... (lees verder)

HoltenExpositie Profoto
Locatie: Smidsbelt 6, Holten
Wanneer: Tot en met 29 mei 2019

In het souterrain van het Kulturhus wordt een selectie van ca. 30 foto?s van de onlangs gehouden clubwedstrijd geëxposeerd. De jurering... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Holten Rijssen
Terug naarEvenementen gemeente Rijssen-HoltenEvenementen regio AlmeloEvenementen provincie OverijsselEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Almelo:

Regio's in de provincie Overijssel: