Drimble

Evenementen in Peize

Hieronder staan de evenementen gehouden in Peize. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over peize

Evenementen in Peize

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Noordenveld staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Noordenveld. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Peize

FotoEvenementPlaats
PeizeLentefair, oude tractoren en bodypainting
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 20 mei 2019

De lentefair in Altena belooft dit jaar een waar spektakel te worden!. Niet alleen een kleine 45 standhouders voor de fair, maar ook het... (lees verder)

PeizeDrentse Dorpentocht
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 19 mei 2019

Tfc Noad organiseert op zaterdag 18 mei 2019 de ?Drentse Dorpentocht?. Een fietstocht met afstanden van 50 en 100 km voor zowel... (lees verder)

PeizeMTB-weekend Drenthe
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 1 mei 2019

Ervaar Drenthe op je mountainbike in drie dagen. De ruige natuur, de vele MTB-routes met mooie singletracks, heidevelden, zandvlaktes en... (lees verder)

PeizeVoorjaarsconcert van de Paiser Hopsingers
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 6 april 2019

Voorjaarsconcert van de Paiser Hopsingers Op 5 april is het weer tijd voor het jaarlijks voorjaarsconcert van de Paiser Hopsingers in Café... (lees verder)

PeizeOrgelplusconcert Johanneskerk Peize
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 31 maart 2019

Thema: `Van Händel en Bach tot Lienen aan Locht` Op zaterdagmiddag 30 maart a.s. zullen de organist Willem Harold Boog en... (lees verder)

PeizeCalure Kwartet in de Kerk van Peize
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 11 maart 2019

Het Calure kwartet (voorheen Het Gaudioso Strijk Kwartet) is in 2015 opgericht en is sindsdien veelvuldig te horen tijdens concerten die ze... (lees verder)

PeizeMatinee in`t café met de Dave Warmerdamband
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 11 maart 2019

De Dave Warmerdam Band wordt op dit moment gevormd door 5 jonge muzikanten die een voorliefde hebben voor blues en jazz. Met bassist Lars... (lees verder)

PeizeEindejaarswandeling Peize
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 30 december 2018

Vanuit Dorpshuis Peize kunt u voor de 14e maal een eindejaarswandeling maken.Afstand 10km vertrek om 14.00uur of een wandeling van 5km... (lees verder)

PeizeKerstmarkt in Peize
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 16 december 2018

Zaterdag 15 december van 15.00-19.00 uur zal op de Brink in Peize een Kerstmarkt worden georganiseerd.De organisatie, die in handen ligt... (lees verder)

PeizeMatinee in`t café met Lisa Lystam Family Band
Locatie: Café en slijterij Ensing
Wanneer: Tot en met 8 oktober 2018

Geen verdere omschrijving (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Alteveer (Noordenveld) Een Een-West Foxwolde Huis ter Heide (DR) Langelo Leutingewolde Lieveren Matsloot Nietap Nieuw-Roden Norg Peest Peize Roden Roderesch Roderwolde Steenbergen (DR) Veenhuizen Westervelde Zuidvelde
Terug naarEvenementen gemeente NoordenveldEvenementen regio TynaarloEvenementen provincie DrentheEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Tynaarlo:

Regio's in de provincie Drenthe: