Drimble

Evenementen in Ovezande

Hieronder staan de evenementen gehouden in Ovezande. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

menu ovezande

Evenementen in Ovezande

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Borsele staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Borsele. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Ovezande

FotoEvenementPlaats
OvezandeRingrijden en fair Ovezande
Locatie: Mr. Dr. Messtraat 4, Ovezande
Wanneer: Op 17 juni 2017

Op zaterdag 17 juni 2017, organiseren wij voor de 5e keer het ringrijden en de fair in de Mr. Dr. Messtraat. Vanwege het jubileum hebben we... (lees verder)

OvezandeBraderie-Jaarmarkt
Locatie: Landeweg, Baarland
Wanneer: Op 25 juli 2016

Op 25 july word er een leuke braderie/jaarmarkt gehouden op vakantiepark Scheldeoord EEn mooi vakantiepark en aan het veerse meer,er staan... (lees verder)

OvezandeWielerkoers Ovezande
Locatie: hoofdstraat, Ovezande
Wanneer: Op 5 juni 2016

Op 5 juni wordt de jaarlijkse wielerkoers in ovezande georganiseerd. Tevens is er ook een dikke banden wedstrijd. Programma: Om 13.00u... (lees verder)

OvezandeRingrijden en fair Ovezande
Locatie: Mr.Dr. Messtraat, Ovezande
Wanneer: Op 20 juni 2015

De enige ringrijwedstrijd in de Zak van Zuid-Beveland. Zonder zadel op de rug van een galopperend (werk)paard zittend, een kleine ring... (lees verder)

OvezandeRonde van Ovezande
Locatie: Hoofdstraat 67, Ovezande
Wanneer: Op 31 mei 2015

Wielerwedstrijd Openingstijden Op zondag 31 mei 2015 (lees verder)

OvezandeStraatfestival
Locatie: Hoofdstraat, Ovezande
Wanneer: Op 17 mei 2015

Straatfestival en braderie Ovezande. Voor iedereen is er wat leuks te zien, beleven en proeven. Openingstijden Op zondag 17 mei 2015 (lees verder)

OvezandeKlomppop Ovezande
Locatie: Nieuwstraat 31, Ovezande
Wanneer: Tot en met 14 mei 2015

35e editie van dit kleinschalige festival dat plaats vindt op de sportvelden van het dorp Ovezande. MAIN STAGE 14:00 THE AFTERVEINS... (lees verder)

OvezandeKlomppop 2015
Locatie: Nieuwstraat 31, Ovezande
Wanneer: Op 14 mei 2015

De vrijwilligers achter Klomppop in het Zeeuwse Ovezande maken zich op voor de vijfendertigste editie. De ambitie van het festival is, met... (lees verder)

OvezandeVoorjaar Rommel- Snuffelmarkt Ovezande
Locatie: Hoofdstraat 54, Ovezande
Wanneer: Op 14 maart 2015

Er is van alles te koop in Dorpshuis Het Trefpunt. Openingstijden Op zaterdag 14 maart 2015 - 09:30 tot en met 12:00 uur. (lees verder)

OvezandeGrote optocht
Locatie: Hoofdstraat 1, `s Heerenhoek
Wanneer: Op 15 februari 2015

Grote carnavalsoptocht in `s Heerenhoek. Kom de mooiste creaties bekijken. Openingstijden Op zondag 15 februari 2015 - 14:00 tot en... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente 's Heer Arendskerke 's-Gravenpolder 's-Heer-Abtskerke 's-Heerenhoek Baarland Borssele Driewegen Ellewoutsdijk Heinkenszand Hoedekenskerke Kwadendamme Lewedorp Nieuwdorp Nisse Oudelande Ovezande
Terug naarEvenementen gemeente BorseleEvenementen regio BevelandenEvenementen provincie ZeelandEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Bevelanden:

Regio's in de provincie Zeeland: