Drimble

Evenementen in Oldenzaal

Hieronder staan de evenementen gehouden in Oldenzaal. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over oldenzaal

Evenementen in Oldenzaal

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Oldenzaal staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Oldenzaal. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Oldenzaal

FotoEvenementPlaats
OldenzaalGrote Twentse Carnavalsoptocht | Oldenzaal
Locatie: Stadscentrum Oldenzaal
Wanneer: Op 11 februari 2018

Carnaval in Oldenzaal is al vele tientallen jaren lang een bijzonder begrip in Twente en ver daarbuiten. Eén van de hoogtepunten van het... (lees verder)

OldenzaalKerstmarkt Oldenzaal
Locatie: Oude Almeloseweg
Wanneer: Tot en met 10 december 2017

Van 8 t/m 10 december zal de Christmas Fair Twente plaatsvinden op Het Hulsbeek in Oldenzaal.   Voor meer informatie zie website.    ... (lees verder)

OldenzaalSinterklaas intocht Oldenzaal 2017
Locatie: Centrum Oldenzaal
Wanneer: Op 18 november 2017

Zoals ieder jaar komt de Sint ook naar Oldenzaal en zal welkom worden geheten door de burgemeester in het centrum van Oldenzaal Dit jaar op... (lees verder)

OldenzaalCaveman Challenge
Locatie: Caveman Start en Finish Polweg Exloo, Polweg 16, Exloo
Wanneer: Op 15 oktober 2017

De Caveman Challenge daagt jou uit! Prachtige routes met de meest extreme obstakels. Erover, eronder of er tussendoor, jouw keuze. Parcours... (lees verder)

OldenzaalTheater Rast - Stadstheater De Bond Oldenzaal
Locatie: STADSTHEATER DE BOND OLDENZAAL
Wanneer: Op 12 maart 2016

Let op deze voorstelling speelt bijí‚ Stadstheater De Bond OldenzaalNa het succesvolle en door pers en publiek alom geprezen deel I,... (lees verder)

OldenzaalTurn Back The Boeskoolbeat
Locatie: Centrum Oldenzaal
Wanneer: Op 6 november 2015

Na het enorme succes van de eerste editie Turn Back The Boeskoolbeat van de toch wel wat gekke gok ? want dat is een eerste editie van... (lees verder)

OldenzaalKorte en lange natuurwandeling
Locatie: NS Station Oldenzaal
Wanneer: Op 13 augustus 2015

Op pad door de prachtige natuur rondom Oldenzaal met de VVV natuurwandelgidsen. Zij wandelen een route van 10 of 20 kilometer vanaf het NS... (lees verder)

OldenzaalNatuurwandeling met gids
Locatie: NS Station Oldenzaal
Wanneer: Op 6 augustus 2015

De VVV wandelgidsen hebben weer een afwisselende route voor u samengesteld door het nationaal landschap Noordoost-Twente. De omgeving van... (lees verder)

OldenzaalMenclub Twente - 27 en 28 juni 2015
Locatie: Recreatiepark Het Hulsbeek, Oldenzaal
Wanneer: Tot en met 28 juni 2015

Een evenement voor mensen die graag aangespannen rijden met een paard en wagen. Het parcours zorgt voor spectaculaire momenten. De... (lees verder)

OldenzaalNatuurwandeling onder leiding van een gids
Locatie: NS Station Oldenzaal
Wanneer: Op 25 juni 2015

De VVV wandelgidsen hebben weer een afwisselende route voor je samengesteld door het nationaal landschap Noordoost-Twente. De omgeving van... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Oldenzaal
Terug naarEvenementen gemeente OldenzaalEvenementen regio OldenzaalEvenementen provincie OverijsselEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Oldenzaal:

Regio's in de provincie Overijssel: