Evenementen in Oegstgeest

Hieronder staan de evenementen gehouden in Oegstgeest. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over oegstgeest

Evenementen in Oegstgeest

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Oegstgeest staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Oegstgeest. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Oegstgeest

FotoEvenementPlaats
OegstgeestWildebras Festival
Locatie: Oude Vaartweg 7, Oegstgeest
Wanneer: Op 11 mei 2019

Diep, diep van binnen schuilt er in ons allemaal nog steeds dat kleine boefje. Het innerlijke kind dat wilt klimmen, klauteren, rennen,... (lees verder)

OegstgeestAlbum release concert: Hanna Shybayeva?s Tangos for Yvar
Locatie: Warmonderweg 2, Oegstgeest
Wanneer: Op 14 april 2019

De internationale kamermuziekserie Zondagmatinees in De Paulus Oegstgeest, net over de grens met Leiden, is 14 april gewijd aan een... (lees verder)

OegstgeestWandeling Polders Poelgeest
Locatie: Haarlemmertrekvaart 23, Oegstgeest
Wanneer: Op 10 maart 2019

Wandelen in Polders Poelgeest  Op zondag 10 maart 2019 organiseert MEC Oegstgeest een wandeling in natuurgebied Polders Poelgeest, waarbij... (lees verder)

OegstgeestCORPUS Lezing Hersenontwikkeling bij kinderen
Locatie: Willem Einthovenstraat 1, Oegstgeest
Wanneer: Op 20 januari 2019

Op zondag 20 januari start CORPUS met een lezing over de hersenontwikkeling bij kinderen. De lezing is bij te wonen met of zonder de... (lees verder)

OegstgeestFar away, zithers play
Locatie: Warmonderweg 2, Oegstgeest
Wanneer: Op 23 november 2018

Componisten op zoek naar de exotiek van het verre, en sprookjesachtige sferen waarin natuurbeleving en diepe zieleroerselen vaak nauw... (lees verder)

OegstgeestVogel Vocaal in zijn element
Locatie: Warmonderweg 2, Oegstgeest
Wanneer: Op 10 november 2018

Jaarconcert 10 november in Cultuurhuis De Paulus. Het Vogelwijkse koor Vogel Vocaal houdt op zaterdag 10 november haar jaarlijks concert,... (lees verder)

OegstgeestAFTERNOONCONCERT IN HET OPENLUCHTTHEATER LEIDSE HOUT
Locatie: Poelgeesterweg 2, Oegstgeest
Wanneer: Op 1 september 2018

HANNEKE ROUW, cello MARTE GERRITSMA, vleugel Programma: Beethoven Cello Sonate 3 in A groot (opus 69) Allegro, ma non tanto Scherzo.... (lees verder)

OegstgeestNeighbours Festival 2018 - One-day Flight
Locatie: Duifhuislaan 24, Oegstgeest
Wanneer: Op 25 augustus 2018

Deze zomer zijn we voor één keer niet te vinden aan de Klinkenbergerplas, maar 3500 meter verderop! Park Landskroon is dit jaar het decor... (lees verder)

OegstgeestAFTERNOONCONCERT IN HET OPENLUCHTTHEATER LEIDSE HOUT
Locatie: Poelgeesterweg 2, Oegstgeest
Wanneer: Op 15 juli 2018

AFTERNOONCONCERT IN HET OPENLUCHTTHEATER LEIDSE HOUT Adres: Poelgeesterweg nabij nr. 2, Oegstgeest Door BLAASKWINTET DIVERTIMENTO... (lees verder)

OegstgeestZomerconcert Jeugd Symfonieorkest Rijnstreek in Oegstgeest
Locatie: Rhijngeesterstraatweg 35, Oegstgeest
Wanneer: Op 8 juli 2018

Al maanden repeteren de kinderen van het Jeugd Symfonieorkest Rijnstreek met veel plezier en toewijding voor het zomerconcert op 8 juli,... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Oegstgeest
Terug naarEvenementen gemeente OegstgeestEvenementen regio BollenstreekEvenementen provincie Zuid-HollandEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Bollenstreek:

Regio's in de provincie Zuid-Holland: