Drimble

Evenementen in Maastricht

Hieronder staan de evenementen gehouden in Maastricht. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

menu maastricht

Evenementen in Maastricht

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Maastricht staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Maastricht. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Maastricht

FotoEvenementPlaats
MaastrichtGrote Carnavalsoptocht | Maastricht
Locatie: Centrum Maastricht
Wanneer: Op 11 februari 2018

Het Garde regiment ?de Kachelpiepers? presenteert zich om 10.33 uur voor de woning van de Stadsprins ( ?t Prinselek Pelies), waarna... (lees verder)

MaastrichtKerstmarkt Maastricht 2017
Locatie: Vrijthof
Wanneer: Tot en met 1 januari 2018

De kerstmarkt in Maastricht is een absolute sensatie. De meest in het oog springende is uiteraard De Vrijthof, het meest bekende plein van... (lees verder)

MaastrichtBlackgospel Wittevrouwenveld
Locatie: Lourdeskerk
Wanneer: Op 17 december 2017

Het Manus van Alles festival presenteert op zondag 17 december in Maastricht de 11e  editie van Blackgospel Wittevrouwenveld. Dit jaar... (lees verder)

MaastrichtSinterklaas intocht Maastricht 2017
Locatie: Maaspromenade
Wanneer: Op 18 november 2017

Zaterdag 18 november zal de Goede Sint weer aanmeren aan de Maaspromenade in Maastricht. De Sint zal, zoals de traditie het wil, ontvangen... (lees verder)

MaastrichtManus van Alles festival
Locatie: Frankenstraat, Edisonstraat, Voltastraat
Wanneer: Op 25 juni 2017

Multicultureel familiefestival met een aanstekelijke mix van exotische culturen en Maastrichtse ambiance. Kleurrijke muziek & dans op 3... (lees verder)

MaastrichtBierfestival: de 24uurs van Maastricht 2017.
Locatie: Diverse locaties: D?n Hiemel, Helpoort en Faliezusterspark.
Wanneer: Tot en met 17 juni 2017

Biervereniging PINT Regio Zuid-Limburg presenteert in samenwerking met Brand Bierbrouwerij bierfestival: de 24uurs van Maastricht 2017. Op... (lees verder)

MaastrichtSnuffelmarkt
Locatie: Edisonstraat 4, Maastricht
Wanneer: Op 26 maart 2017

Harmonie de Gele Rijders en Reisgezelschap Oonder Us Organiseren een Snuffel markt in het Trefcentrum Edisonstraat 4 te Maastricht.Overige... (lees verder)

MaastrichtBlack Gospel Kerstconcert
Locatie: Lourdeskerk - President Rooseveltlaan in Maastricht
Wanneer: Op 11 december 2016

Black Gospel Kerstconcert Het Manus van Alles festival presenteert op zondag 11 december in Maastricht de 10e editie van Blackgospel... (lees verder)

MaastrichtSnuffelmarkt
Locatie: Edisonstraat 4 in Maastricht
Wanneer: Op 30 oktober 2016

Grote Snuffelmarkt in Wittevrouweveld te Maastricht. Edisonstraat 4. Open van 09.30 uur tot 16.00 uur. Tevens kunt u nog kramen huren voor... (lees verder)

MaastrichtRide To Freedom - Europese Toer
Locatie: Markt
Wanneer: Op 7 juli 2016

Op 1 juli aanstaande beginnen een 40-tal jongeren uit verschillende Europese landen aan een fietstocht van meer dan 6.000 Km. Deze tocht is... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Maastricht
Terug naarEvenementen gemeente MaastrichtEvenementen regio MaastrichtEvenementen provincie LimburgEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Maastricht:

Regio's in de provincie Limburg: