Drimble

Evenementen in Lottum

Hieronder staan de evenementen gehouden in Lottum. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over lottum

Evenementen in Lottum

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Horst aan de Maas staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Horst aan de Maas. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Lottum

FotoEvenementPlaats
LottumRozenfestival in Lottum
Locatie: Markt 2, Lottum
Wanneer: Tot en met 15 augustus 2016

De volgende editie van het Rozenfestival vindt plaats van 12 t/m 15 augustus 2016 met als thema `Rozen uit de Kunst`. Overal... (lees verder)

LottumKunst op Vakantie
Locatie: 13 locaties in Horst aan de Maas
Wanneer: Op 24 juli 2016

Op zondag 24 juli openen 13 recreatiebedrijven aangesloten bij Slapen in Limburg in de gemeente Horst aan de Maas hun deuren voor publiek... (lees verder)

LottumPotrozenshow
Locatie: Rozenkenniscentrum de Rozenhof
Wanneer: Tot en met 26 juni 2016

Een van de jaarlijkse hoogtepunten in De Rozenhof, hét centrum voor rozen en natuurschoon, is elk jaar de Week van de Potroos. Deze is... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente America Broekhuizen Broekhuizenvorst Evertsoord Griendtsveen Grubbenvorst Hegelsom Horst Kronenberg Lottum Meerlo Melderslo Meterik Sevenum Swolgen Tienray
Terug naarEvenementen gemeente Horst aan de MaasEvenementen regio VenloEvenementen provincie LimburgEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Venlo:

Regio's in de provincie Limburg: