Evenementen in Kampen

Hieronder staan de evenementen gehouden in Kampen. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over kampen

Evenementen in Kampen

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Kampen staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Kampen. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Kampen

FotoEvenementPlaats
KampenHVC Regiotour: Kampen
Locatie: Pieter Zandt Scholengemeenschap
Wanneer: Op 22 maart 2018

HVC Regiotour 2018: Geraakt door vervolging Miljoenen christenen leven dagelijks in gevaar. Voor hen is het normaal dat het volgen van... (lees verder)

KampenKerstmarkt Kampen 2017
Locatie: binnenstad Kampen
Wanneer: Tot en met 17 december 2017

De sfeervolle binnenstad van Kampen verandert in december 2017 weer in een groot openluchttheater. Voor meer informatie zie website. (lees verder)

KampenSinterklaas intocht Kampen 2017
Locatie: van Heutszplein
Wanneer: Op 18 november 2017

Zaterdag 18 november komt sinterklaas weer aan in Kampen. Pakjesboot 12 zal rond 10:00 weer aanmeren aan de kade aan het van Heutszplein in... (lees verder)

KampenOrgelconcert Wim Magré
Locatie: Bovenkerk (Koornmarkt 28)
Wanneer: Op 13 mei 2017

Op zaterdag 13 mei geeft Wim Magré een orgelconcert in de Bovenkerk te Kampen. De aanvang is 20.00 uur. Het orgel van deze kerk blijft... (lees verder)

KampenKinderkleding- en speelgoedbeurs Kampen
Locatie: Burgwalkerk, Burgwal 59, Kampen
Wanneer: Op 8 oktober 2016

Zaterdag 8 oktober wordt voor de 60e keer de (2e hands) Kinderkleding- en speelgoedbeurs gehouden in de Burgwalkerk aan de Burgwal 59 in... (lees verder)

KampenCreaspektakel
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Op 20 augustus 2016

Eén zaterdag per jaar zijn de Geerstraat en de Oudestraat tussen de Plantage en de Bovenkerk in het bezit van de vrouwen om lekker een... (lees verder)

KampenDe Mooiste Dag
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Op 6 juli 2016

De Mooiste Dag is een motortoertocht voor mensen met een beperking. Jaarlijks nemen ruim 300 gasten deel aan deze dag. In een stoet met 250... (lees verder)

KampenA4D Kampen
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 9 juni 2016

De Avondvierdaagse Kampen organiseert jaarlijks in de 1e volle week van juni het wandelfestijn in Kampen. De eerst volgende Avondvierdaagse... (lees verder)

KampenWalk of Hope
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Op 4 juni 2016

De Walk of Hope is een wandeling over beide Kamper bruggen om steun te geven aan iedereen! (dus vrouwen, mannen én kinderen), die op wat... (lees verder)

KampenHanzetocht Kampen
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Op 2 april 2016

Twee afstanden De organisatie van Hanzetocht Kampen heeft een prachtig idee opgevat om een wandeling te organiseren tijdens de vier... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente 's Heerenbroek Grafhorst IJsselmuiden Kampen Kamperveen Mastenbroek (Kampen) Wilsum Zalk
Terug naarEvenementen gemeente KampenEvenementen regio KampenEvenementen provincie OverijsselEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Kampen:

Regio's in de provincie Overijssel: