Drimble

Evenementen in Kaag

Hieronder staan de evenementen gehouden in Kaag. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over kaag

Evenementen in Kaag

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Kaag en Braassem staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Kaag en Braassem. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Kaag

FotoEvenementPlaats
KaagKaegse Gondelvaart
Locatie: Julianalaan 1, Kaag
Wanneer: Op 18 augustus 2018

Kaegse Gondelvaart 18-08-18: visroken, markt, verlicht varen en vuurwerk Voor de derde editie van de Kaegse Gondelvaart wordt weer groots... (lees verder)

KaagKaags MuziekFestival 2018
Locatie: Irenelaan 3, Kaag
Wanneer: Op 1 juli 2018

Voor de 18e keer wordt zondag 1 juli 2018 het Kaags MuziekFestival op een unieke locatie georganiseerd. Een intiem GRATIS Festival op een... (lees verder)

KaagKaags Muziekfestival
Locatie: Julianalaan 17, Kaag
Wanneer: Op 1 juli 2018

Dit jaar vooral een warm welkom aan jongeren waarvoor een speciaal ?Dj veld? is ingericht en vanaf 13.00 uur verschillende dj?s... (lees verder)

KaagKaegse gondelvaart, verlicht varen over de Kagerplassen!
Locatie: Julianalaan 1, Kaag
Wanneer: Op 19 augustus 2017

Vele verlichte boten met muziek aan boord varen mee. Programma Eerder op de dag is er een gevarieerd programma met kinderactiviteiten en... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Hoogmade Kaag Leimuiden Nieuwe Wetering Oud-Ade Oude Wetering Rijnsaterwoude Rijpwetering Roelofarendsveen Woubrugge
Terug naarEvenementen gemeente Kaag en BraassemEvenementen regio LeidenEvenementen provincie Zuid-HollandEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Leiden:

Regio's in de provincie Zuid-Holland: