Evenementen in Gennep

Hieronder staan de evenementen gehouden in Gennep. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over gennep

Evenementen in Gennep

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Gennep staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Gennep. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Gennep

FotoEvenementPlaats
GennepKerstmarkt Gennep 2017
Locatie: De Markt
Wanneer: Tot en met 10 december 2017

De Markt wordt geheel in kerstsfeer aangekleed. Zo zijn er  kraampjes waar mensen terecht kunnen voor een hapje en een drankje, zijn er... (lees verder)

GennepSinterklaas intocht Gennep 2017
Locatie: Stadhuis Gennep
Wanneer: Op 19 november 2017

Sinterklaas zal op zondag 19 november het stadje Gennep bezoeken! Samen met zijn Pieten wordt hij rond 13.15 uur verwacht bij het oude... (lees verder)

GennepVrijzwemmen
Locatie: Picardie 34, 6591JE Gennep
Wanneer: Op 21 augustus 2017

In de laatste week van de zomervakantie is er vrijzwemmen op maandag 21 augustus en woensdag 23 augustus 2017 van 13.00 - 15.30 uur bij... (lees verder)

GennepZomer PRoms
Locatie: Zaal van 4Events
Wanneer: Tot en met 25 juni 2016

Spectaculaire zomerse First Night of the Proms. Harmonie Unitas et Fidelitas heeft dit keer een iets andere opzet gekozen en organiseert... (lees verder)

GennepBijna Dood Ervaring (BDE) ontrafeld
Locatie: Uitvaartcentrum Yarden & Goemans (2e Dwarsweg 54, Gennep)
Wanneer: Op 21 juni 2016

Op uitnodiging van Yarden Vereniging Limburg houdt Drs. Maureen Venselaar een lezing over haar onderzoek naar de Bijna Dood Ervaring in... (lees verder)

GennepGenneperhuysloop 2016
Locatie: Stadhuis Gennep
Wanneer: Op 12 juni 2016

De tweede editie van de Genneperhuysloop vindt plaats op zaterdagavond 18 juni. Deze hardloopwedstrijd in Gennep start bij het Oude... (lees verder)

GennepNieuwjaarsconcert
Locatie: 4vents (Picardie 36, Gennep)
Wanneer: Op 3 januari 2016

Gezellig Nieuwjaarsconcert voor alle leeftijden. In samenwerking met muziekonderwijs Marjo zal ook de jongste jeugd van zich laten horen.... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Gennep Heijen Milsbeek Ottersum Ven-Zelderheide
Terug naarEvenementen gemeente GennepEvenementen regio VenrayEvenementen provincie LimburgEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Venray:

Regio's in de provincie Limburg: