Evenementen in de Gemeente Wassenaar

Hieronder staan de evenementen gehouden in de Gemeente Wassenaar. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over gemeente wassenaar

Evenementen in de Gemeente Wassenaar

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Wassenaar staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Wassenaar. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in de Gemeente Wassenaar

FotoEvenementPlaats
WassenaarDuinrell Fun Run
Locatie: Duinrell 5, Wassenaar
Wanneer: Op 3 maart 2019

Heb jij ook wel eens willen hardlopen door een attractiepark? Dat kan! Duinrell Fun Run is een super gezellige run dwars door Duinrell! Met... (lees verder)

WassenaarVier de liefde op Voorlinden
Locatie: Buurtweg 90, Wassenaar
Wanneer: Op 14 februari 2019

De Twilight Experience in de Skyspace van James Turrell is op Valentijnsdag ? donderdag 14 februari ? te beleven. Na een ontvangst met... (lees verder)

WassenaarFeliz Pasku di Korsow - Los Brasos
Locatie: Oostdorperweg 203, Wassenaar
Wanneer: Tot en met 27 december 2018

Swingende muziek en dans hoort bij Curaçao (Korsow). Tot de culturele regenboog behoren salsa, meringue, latindance, afrodance,... (lees verder)

WassenaarAnna Rune in Voorlinden
Locatie: Buurtweg 90, Wassenaar
Wanneer: Op 23 december 2018

Op zondag 23 december geeft De Beste Singer Songwriter van Nederland Anna Rune een exclusief concert in museum Voorlinden. Tijdens dit... (lees verder)

WassenaarSanta Skelter Race
Locatie: Duinrell 5, Wassenaar
Wanneer: Op 15 december 2018

Op zaterdag 15 december organiseren Duinrell en de Hartstichting [voor kinderen] samen de Santa Skelter Race. Door zoveel mogelijk rondjes... (lees verder)

WassenaarVoorlinden Koffie Klassiek
Locatie: Buurtweg 90, Wassenaar
Wanneer: Tot en met 3 december 2018

Iedere eerste maandag van de maand de week goed beginnen met een kopje koffie en een klassiek concert dat kan bij museum Voorlinden.... (lees verder)

WassenaarLandgoed van Sinterklaas
Locatie: Duinrell
Wanneer: Tot en met 25 november 2018

Sinterklaas en zijn Pieten maken er op Duinrell samen met de bezoekers één groot feest van. Het Landgoed van Sinterklaas is... (lees verder)

WassenaarVakantieactiviteiten Duinrell
Locatie: Duinrell 5, Wassenaar
Wanneer: Tot en met 28 oktober 2018

De herfstvakantie staat alweer bijna voor de deur. Een week lang lekker banjeren door het bos en op zoek naar? dino?s! Huh? Ja, op... (lees verder)

WassenaarProef de natuur in De Horsten en Vlietland
Locatie: Raaphorst 6, Wassenaar
Wanneer: Tot en met 14 oktober 2018

De herfst is weer in aantocht, dus dat betekent dat er in de natuur weer heel wat valt te smikkelen en smullen. Naast de vele vruchten,... (lees verder)

WassenaarExpeditie Duin en Water
Locatie: Meijendelseweg 42, Wassenaar
Wanneer: Op 30 september 2018

Expeditie Duin en Water is een nieuw evenement speciaal voor avontuurlijke kids tussen de 8 en 12 jaar. Ben jij sterk, slim en stoer genoeg... (lees verder)

Navigeer verder:

Per plaats in deze gemeente Wassenaar
Terug naarEvenementen regio LeidenEvenementen provincie Zuid-Holland

Gemeenten in de regio Leiden:

Regio's in de provincie Zuid-Holland: