Drimble

Evenementen in de Gemeente Waddinxveen

Hieronder staan de evenementen gehouden in de Gemeente Waddinxveen. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over gemeente waddinxveen

Evenementen in de Gemeente Waddinxveen

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Waddinxveen staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Waddinxveen. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in de Gemeente Waddinxveen

FotoEvenementPlaats
WaddinxveenRommelmarkt
Locatie: evenemententerrein Sniepweg
Wanneer: Op 14 april 2018

De jaarlijkse grootste en gezelligste rommelmarkt van Waddinxveen wordt gehouden op zaterdag 14 april van 09.00-16.00 uur op het... (lees verder)

WaddinxveenKerstmarkt Waddinxveen 2017
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Op 16 december 2017

Een overdekte kerstmarkt in het hart van Waddinxveen, dat is de Kerst-Inn, Huis van Hoop. Met interessante, leuke en/of mooie activiteiten... (lees verder)

WaddinxveenHistorische avond Zuid-Amerika
Locatie: Restaurant El Caballero (Zuidkade 3, Waddinxveen)
Wanneer: Op 13 oktober 2016

Historie & Culinair bij El Caballero in Waddinxveen."Historie & Culinair" is een evenement van de Maand van de Geschiedenis. Het staat... (lees verder)

WaddinxveenOpening nieuwe centrum Gouweplein
Locatie: Gouweplein
Wanneer: Tot en met 22 november 2014

Een geweldig feest vandaag in Waddinxveen.í‚ í‚ Winkelcentrum Gouweplein open. Ook vrijdag en zaterdag volop activiteiten. Kom... (lees verder)

Navigeer verder:

Per plaats in deze gemeente Waddinxveen
Terug naarEvenementen regio GoudaEvenementen provincie Zuid-Holland

Gemeenten in de regio Gouda:

Regio's in de provincie Zuid-Holland: