Evenementen in de Gemeente Oldambt

Hieronder staan de evenementen gehouden in de Gemeente Oldambt. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over gemeente oldambt
Per plaats in deze gemeente 't Waar Bad Nieuweschans Beerta Blauwestad Drieborg Finsterwolde Heiligerlee Midwolda Nieuw-Beerta Nieuw-Scheemda Nieuwolda Oostwold Oudezijl Scheemda Westerlee Winschoten
Terug naar112 regio Winschoten112 provincie Groningen

Evenementen in de Gemeente Oldambt

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Oldambt staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Oldambt. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in de Gemeente Oldambt

FotoEvenementPlaats
BeertaKerstmarkt Beerta 2017
Locatie: Hoofdstraat
Wanneer: Op 17 december 2017

Ieder jaar in december verandert het centrum van het Oldambster dorp Beerta voor één dag in de magische wereld van Charles Dickens.  ... (lees verder)

BlauwestadXpeditie Blauwestad
Locatie: Redersplein 2
Wanneer: Tot en met 17 juli 2016

Xpeditie Blauwestad is een kampeerfestival, maar je kunt ook gewoon langs komení‚ om naar bandjes te luisteren, theatervoorstellingen... (lees verder)

WinschotenPinkster Kunstroute
Locatie: St. Vitusstraat 56, Winschoten
Wanneer: Tot en met 16 mei 2016

Leden van het kunstenaarsgenootschap Kunst aan de Rand van Nederland houden hun jaarlijkse open atelier dagen. Ook Anka Willems doet haar... (lees verder)

BeertaDickens Day Beerta
Locatie: Torenstraat 1, Beerta
Wanneer: Op 20 december 2015

Bezoek op 20 december 2015 het grootste Dickens evenement van het Noorden: Dickens Day Beerta. Voor alweer de 6e keer op rij zullen... (lees verder)

WinschotenOpen Dag Stichting Hondennest
Locatie: Grintweg 122 in Winschoten
Wanneer: Op 31 mei 2015

Stichting Hondennest organiseert op zondag 31 mei een Open Dag / meeting. Een gezellige dag voor hond en baas, voor jong en oud. Met... (lees verder)

BlauwestadWaterWeekend Blauwestad
Locatie: Diverse locaties rondom Blauwestad
Wanneer: Tot en met 17 mei 2015

Ook als je zelf geen waterbenen hebt, is het WaterWeekend een feest. Op 16 en 17 mei zijn er zeilwedstrijden, demonstraties, clinics,... (lees verder)

ScheemdaVogelmarkt Scheemda
Locatie: Eextahal, Plantsoenlaan 19, Scheemda
Wanneer: Op 28 maart 2015

Vogelvereniging de ?vogelvriend? organiseert een vogelmarkt in sporthal ?de Eextahal? in Scheemda. Plantsoenlaan 19, 9679 HA... (lees verder)

Oostwold (Westerkwartier)Ladies night!
Locatie: De Gaveborg, Oostwold
Wanneer: Op 27 maart 2015

Je hoeft geen bikini mee te nemen en je wordt niet thuisgebracht, maar verder is deze avond een groot festijn! Neem een welverdiende... (lees verder)

Navigeer verder:

Per plaats in deze gemeente 't Waar Bad Nieuweschans Beerta Blauwestad Drieborg Finsterwolde Heiligerlee Midwolda Nieuw-Beerta Nieuw-Scheemda Nieuwolda Oostwold Oudezijl Scheemda Westerlee Winschoten
Terug naarEvenementen regio WinschotenEvenementen provincie Groningen

Gemeenten in de regio Winschoten:

Regio's in de provincie Groningen: