Drimble

Evenementen in de Gemeente Het Hogeland

Hieronder staan de evenementen gehouden in de Gemeente Het Hogeland. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over gemeente het hogeland

Evenementen in de Gemeente Het Hogeland

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Het Hogeland staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Het Hogeland. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in de Gemeente Het Hogeland

FotoEvenementPlaats
Den AndelNSG Danst!
Locatie: Party / Zalencentrum Op Streek - Den Andel
Wanneer: Op 19 juli 2018

Het Nederlands Strijkersgilde viert haar lustrum! Het Nederlands Strijkersgilde is een landelijk muziekgezelschap dat jaarlijks een... (lees verder)

GarnwerdSinterklaas intoct Garnwerd 2017
Locatie: Kade Garnwerd
Wanneer: Op 25 november 2017

Ook in 2017 zal de Sint in Garnwerd aanmeren; dit jaar op 25 november.   13:00 uur; Intocht kade Garnwerd Om 13.00 uur is de aankomst van... (lees verder)

GarnwerdZomerJazzFietsTour
Locatie: Hunzeweg 32, Garnwerd
Wanneer: Tot en met 28 augustus 2016

Op zaterdag 27 augustus gaat de jaarlijkse ZomerJazzFietsTour weer van start. De fietstour is een combinatie van een prachtige fietstocht... (lees verder)

EzingeNieuwe activiteit in de Allersmaborgh
Locatie: Allersmaweg 64, Winsum
Wanneer: Op 12 mei 2016

Donderdag 12 mei aanstaande vindt op de Allersmaborg in Ezinge de eerste editie van het Borghdiner plaats. Het Borghdiner is een... (lees verder)

Navigeer verder:

Per plaats in deze gemeente Adorp Baflo Bedum Den Andel Eemshaven Eenrum Eppenhuizen Ezinge Feerwerd Garnwerd Hornhuizen Houwerzijl Kantens Kloosterburen Lauwersoog Leens Mensingeweer Niekerk Noordwolde (GR) Oldenzijl Onderdendam Oosternieland Oudeschip Pieterburen Rasquert Roodeschool Rottum (Eemsmond) Saaxumhuizen Sauwerd Schouwerzijl Startenhuizen Stitswerd Tinallinge Uithuizen Uithuizermeeden Ulrum Usquert Vierhuizen Warffum Warfhuizen Wehe-Den Hoorn Westernieland Wetsinge Winsum Zandeweer Zijldijk Zoutkamp Zuidwolde (GR) Zuurdijk
Terug naarEvenementen regio HogelandEvenementen provincie Groningen

Gemeenten in de regio Hogeland:

Regio's in de provincie Groningen: