Drimble

Evenementen in de Gemeente Bodegraven-Reeuwijk

Hieronder staan de evenementen gehouden in de Gemeente Bodegraven-Reeuwijk. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over gemeente bodegraven-reeuwijk

Evenementen in de Gemeente Bodegraven-Reeuwijk

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Bodegraven-Reeuwijk staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in de Gemeente Bodegraven-Reeuwijk

FotoEvenementPlaats
ReeuwijkA Night With Janis Joplin
Locatie: Dunantlaan 1, Reeuwijk
Wanneer: Op 8 februari 2019

Janis Joplin neemt je mee in een muzikale zoektocht tijdens de roerige jaren zestig, zoals zij het zelf beleefde. Zangeres Joyce van der... (lees verder)

ReeuwijkOpen Kwekerijdag 2018
Locatie: Berkenbroek 1, Reeuwijk
Wanneer: Op 16 juni 2018

Open Kwekerijdag 2018 aan de Berkenbroek te Reeuwijk  De boomkwekerijen binnen de Greenport regio Boskoop strekken zich verder uit dan... (lees verder)

ReeuwijkGouweHart Orkest voorjaars concert
Locatie: De Ark in Reeuwijk
Wanneer: Op 28 april 2018

Vijf jaar geleden werd het GouweHart Orkest opgericht, het enige semiprofessionele orkest in het grote gebied tussen Zoetermeer, Gorinchem,... (lees verder)

ReeuwijkGenieten van klassieke kerstmuziek
Locatie: De Ark
Wanneer: Op 17 december 2017

Het GouweHart Orkest speelt voor het vijfde jaar een sfeervol en gevarieerd kerstprogramma in Reeuwijk, Gouda en Woerden. Het orkest zet... (lees verder)

ReeuwijkVeiling in De Ark Reeuwijk
Locatie: De Ark
Wanneer: Op 30 september 2017

Veiling van waardevolle kavels voor inwoners van Reeuwijk-Bodegraven e.o. De Ark zet groots in om het onderhoud van de kerk te bekostigen... (lees verder)

BodegravenBorftLive - Lentefestival
Locatie: Raadhuisplein Bodegraven
Wanneer: Tot en met 20 mei 2017

Voorjaarsmarkt tijden Borftlive lentefestival met kermis Gezellige voorjaarsmarkt tijdens Borftlive lentefestival met kermis midden in het... (lees verder)

ReeuwijkWorkshop: Black American Gospel
Locatie: de Ark (`t Kerkestuk 1 in Reeuwijk)
Wanneer: Op 9 april 2016

Sinds januari repeteert Life Line Gospel Choir, één van de koren van de bekende dirigente Edith Casteleyn, in Reeuwijk. Het koor nodigt... (lees verder)

BodegravenRapalje "Celtic Folk Night"
Locatie: Herberg het Evertshuis te Bodegraven
Wanneer: Op 27 februari 2015

Dit jaar viert de band Rapalje hun 20-jarige jubileum. Om dit met jou te vieren speelt Rapalje 27 februari in jouw favoriete herberg het... (lees verder)

Navigeer verder:

Per plaats in deze gemeente Bodegraven Nieuwerbrug Reeuwijk Waarder
Terug naarEvenementen regio GoudaEvenementen provincie Zuid-Holland

Gemeenten in de regio Gouda:

Regio's in de provincie Zuid-Holland: