Drimble

Evenementen in Dordrecht

Hieronder staan de evenementen gehouden in Dordrecht. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

menu dordrecht

Evenementen in Dordrecht

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Dordrecht staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Dordrecht. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Dordrecht

FotoEvenementPlaats
DordrechtKids & Koffie met het Mamacafé Drechtsteden
Locatie: Groenmarkt 153, Dordrecht
Wanneer: Tot en met 31 december 2017

Mamacafé Drechtsteden: dé ontmoetingsplek en vraagbaak voor moeders. (lees verder)

DordrechtVoorleesuurtje
Locatie: De Savornin Lohmanweg 110, Dordrecht
Wanneer: Tot en met 31 december 2017

Elke dinsdag zijn kindjes van 3 - 8 jaar welkom om te komen luisteren naar de mooiste verhalen. Voorleesvrijwilligers lezen dan een uur... (lees verder)

DordrechtKids & Koffie met de Family Factory
Locatie: Groenmarkt 153, Dordrecht
Wanneer: Tot en met 31 december 2017

Geniet samen met je kindje van de VoorleesHelden. En krijg waardevolle opvoedtips van de Family Factory. Elke woensdag komen de... (lees verder)

DordrechtLikeur proeverij
Locatie: Vriesestraat 132, Dordrecht
Wanneer: Tot en met 10 juni 2017

Tijdens een bezoek aan Rutte maakt u kennis met de rijke geschiedenis van de distilleerderij. U krijgt uitgebreid uitleg over hoe de... (lees verder)

DordrechtRepair Café
Locatie: Dudok-erf 75, Dordrecht
Wanneer: Tot en met 27 mei 2017

Repair Cafés zijn gratis toegankelijke bijeenkomsten die draaien om (samen) repareren met hulp van handige vrijwilligers.Verdere... (lees verder)

DordrechtWoorden worden zinnen
Locatie: Dolhuisstraat 57, Dordrecht
Wanneer: Tot en met 14 mei 2017

"Woorden Worden Zinnen" is een laagdrempelig platform en een podiumavond voor woordkunst in de breedste zin van het woord. Het concept... (lees verder)

DordrechtDe boom in bloei
Locatie: Noordendijk 146, Dordrecht
Wanneer: Op 21 april 2017

Toen Vincent van Gogh, die in Frankrijk woonde, had gehoord dat zijn broer Theo een zoon had gekregen, maakte hij voor hem een schilderij... (lees verder)

DordrechtDe boom in bloei
Locatie: Noordendijk 146, Dordrecht
Wanneer: Op 21 april 2017

Vincent maakte vele wandelingen in de natuur. Zowel in Nederland als tijdens zijn latere periode in Frankrijk. Bomen komen veelvuldig voor... (lees verder)

DordrechtNNT en Club Guy en Roni ? Carrousel
Locatie: Sint Jorisweg 59, Dordrecht
Wanneer: Op 20 april 2017

Doorgaan, doorgaan, doorgaan. Doorgaan tot je niet meer kunt. In Carrousel slepen de acteurs van het NNT, de dansers van Club Guy & Roni en... (lees verder)

DordrechtWereldtop Klassiek-Taurus Kwartet
Locatie: Noordendijk 146, Dordrecht
Wanneer: Op 20 april 2017

Vier gelauwerde Belgische musici, violisten Wietse Beels en Liesbeth Baelus, altviolist Vincent Hep en cellist Martijn Vink, vonden elkaar... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Dordrecht
Terug naarEvenementen gemeente DordrechtEvenementen regio DrechtstedenEvenementen provincie Zuid-HollandEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Drechtsteden:

Regio's in de provincie Zuid-Holland: