Drimble

Evenementen in Domburg

Hieronder staan de evenementen gehouden in Domburg. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

menu domburg

Evenementen in Domburg

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Veere staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Veere. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Domburg

FotoEvenementPlaats
DomburgSpeel & Spring je mee? in Domburg
Locatie: ?t Groentje, Domburg
Wanneer: Tot en met 1 september 2017

Bij Speel en Spring je mee? staat er op `t Groentje een springkussen en zijn er spelletjes. Misschien word je ook wel geschminkt,... (lees verder)

DomburgBabs & Buddy Vakantieshow
Locatie: Babelweg 2, Theater de Parel Domburg
Wanneer: Tot en met 31 augustus 2017

EEN THEATERSHOW VOOR ALLE LEEFTIJDEN! Sprookjes bestaan! Maar alleen als je er zelf in gelooft? ?Babs & Buddy? vertelt het magische... (lees verder)

DomburgConcert kerk Domburg
Locatie: Markt 1, Domburg
Wanneer: Tot en met 30 augustus 2017

Concerten in de PKN Kerk in Domburg. 12 juli: Koorzang Sheborim 19 juli: Follie a Deux Mandoline en accordeon Marina Eckhardt 2... (lees verder)

DomburgOpen avond PKN kerk
Locatie: PKN Kerk Markt 1, Domburg
Wanneer: Tot en met 29 augustus 2017

Je kunt op deze avond de PKN kerk van 20.30 tot 21.30 uur de kerk bezichtigen. Er is orgelspel te horen en aanwezig zijn een boekentafel en... (lees verder)

DomburgGlittertattoos en Springkussen in Domburg
Locatie: `t Groentje, Domburg
Wanneer: Tot en met 25 augustus 2017

Deze middag tussen 14:00 en 18:00 uur kan je een glittertattoo laten zetten bij `t Groentje in Domburg. Voor jongens misschien een... (lees verder)

DomburgConcert Amusementsorkest Humoreske
Locatie: Markt, Domburg
Wanneer: Tot en met 24 augustus 2017

Zoals de naam doet vermoeden speelt Humoreske fijne, afwisselende muziek met een knipoog. En dat zorgt vooral voor plezier! Het orkest... (lees verder)

DomburgBabs & Buddy`s zomershow
Locatie: Markt, Domburg
Wanneer: Tot en met 24 augustus 2017

Babs & Buddy spelen een onwijs leuke interactieve show voor de hele familie. Zing, dans, speel en beleef een groot avontuur! Openingstijden... (lees verder)

DomburgBeachfitness
Locatie: Strandpaviljoen Oase, Domburg
Wanneer: Tot en met 24 augustus 2017

Gratis beachfitness met Miriam bij `Strandpaviljoen de Oase` in Domburg.  Openingstijden Van dinsdag 11 juli 2017 tot en met... (lees verder)

DomburgBabs & Buddy Jungle Show
Locatie: Markt 6, Markt Domburg
Wanneer: Op 23 augustus 2017

EEN THEATERSHOW VOOR ALLE LEEFTIJDEN! Sprookjes bestaan! Maar alleen als je er zelf in gelooft? ?Babs & Buddy? vertelt het magische... (lees verder)

DomburgBuddy`s Disco Show
Locatie: Stationsstraat, Domburg
Wanneer: Tot en met 22 augustus 2017

Swing en dans mee met deze te gekke doldwaze discoshow van Buddy. Of als je lekker wil kijken, mag dat natuurlijk ook! Openingstijden Van... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Aagtekerke Biggekerke Domburg Gapinge Grijpskerke Koudekerke Meliskerke Oostkapelle Veere Vrouwenpolder Westkapelle Zoutelande
Terug naarEvenementen gemeente VeereEvenementen regio WalcherenEvenementen provincie ZeelandEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Walcheren:

Regio's in de provincie Zeeland: