Drimble

Evenementen in Brielle

Hieronder staan de evenementen gehouden in Brielle. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over brielle

Evenementen in Brielle

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Brielle staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Brielle. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Brielle

FotoEvenementPlaats
BrielleWeekmarkt Brielle
Locatie: Turfkade 18, Brielle
Wanneer: Tot en met 31 december 2029

Iedere maandag een gezellige markt met een breed aanbod van producten.  (lees verder)

BrielleFolkclub - Red Herring
Locatie: Kaatsbaan 5, Brielle
Wanneer: Op 8 december 2019

Gezellige muzikale middag met live muziek van Red Herring.  Kaarten ? 10.- incl. het eerste kopje koffie of thee. Kaarten zijn... (lees verder)

BrielleIntocht Sinterklaas in Brielle
Locatie: Koopmanstraat 1, Brielle
Wanneer: Op 17 november 2019

Rond 12.30 uur vaart het geuzenschip met Sint en Pieten de Brielse haven binnen. Na een hartelijk welkom door de burgemeester gaat de stoet... (lees verder)

BrielleFolkclub - Griff Trio
Locatie: Kaatsbaan 5, Brielle
Wanneer: Op 10 november 2019

Gezellige muzikale middag met live muziek van het Griff Trio.  Kaarten ? 10.- incl. het eerste kopje koffie of thee. Kaarten zijn... (lees verder)

BrielleMuziek in de Kamer
Locatie: Koopmanstraat 1, Brielle
Wanneer: Op 3 november 2019

Vier miniconcerten, opgevoerd in Brielse huiskamers op zondagmiddag. De concerten duren elk ongeveer 45 minuten en variëren van klassiek... (lees verder)

BrielleFoto-Expositie het Geuzenschip in het Kruithuis
Locatie: Kalkbranderstraat 2, Brielle
Wanneer: Tot en met 27 oktober 2019

In het Kruithuis wordt er een foto-expositie getoond over de geschiedenis van het Geuzenschip Prince Admirael. Dit schip viert zijn 40... (lees verder)

BrielleUitrijden Pompoenen
Locatie: Koopmanstraat 1, Brielle
Wanneer: Op 26 oktober 2019

Het halloweenteam rijdt met een tractor door de binnenstad om de pompoenen uit te delen. Deze pompoenen zijn voor alle winkeliers en horeca... (lees verder)

BrielleFolkclub - Pekel
Locatie: Kaatsbaan 5, Brielle
Wanneer: Op 13 oktober 2019

Gezellige muzikale middag met live muziek van Pekel.  Kaarten ? 10.- incl. het eerste kopje koffie of thee. Kaarten zijn verkrijgbaar... (lees verder)

BrielleGeuzenpop Brielle
Locatie: Varkensstraat 8, Brielle
Wanneer: Tot en met 28 september 2019

2 dagen, 12 bands, 6 podia en volop gezelligheid tijdens deze editie van Geuzenpop Brielle. De podia zijn te vinden bij: 2 dagen, 12 bands,... (lees verder)

BrielleJumbo Big Band festival
Locatie: Kruithuisstraat 1, Brielle
Wanneer: Op 21 september 2019

Diverse Big Bands treden op op de Markt in Brielle. Een groot podium, met een `big band batle` in de middag en een hoofdartiest... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Brielle Vierpolders Zwartewaal
Terug naarEvenementen gemeente BrielleEvenementen regio Voorne PuttenEvenementen provincie Zuid-HollandEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Voorne Putten:

Regio's in de provincie Zuid-Holland: