Drimble

Evenementen in Borne

Hieronder staan de evenementen gehouden in Borne. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over borne

Evenementen in Borne

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Borne staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Borne. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Borne

FotoEvenementPlaats
BorneLezing ?Eennieuwe weg naar gezondheid? in Borne
Locatie: Wijkcentrum de Letterbak
Wanneer: Op 20 april 2018

Genezing langs geestelijke weg, ook van ongeneeslijke ziekten voor veel mensen klinkt het te mooi om waar te zijn. Dat dit toch mogelijk... (lees verder)

BorneKerstmarkt Borne 2017
Locatie: centrum
Wanneer: Op 23 december 2017

Kom gezellig shoppen bij kaarslicht in het gezellige centrum van Borne. De straten in het centrum van Borne zijn deze kerstperiode prachtig... (lees verder)

BorneSinterklaas intocht Borne 2017
Locatie: Rheineplein
Wanneer: Op 18 november 2017

Ieder jaar  in november zal Sinterklaas weer in Nederland aan komen. Dan zal hij natuurlijk Borne niet overslaan. Al vele jaren verzorgen... (lees verder)

BorneLessons & Carols
Locatie: Oude Kerk
Wanneer: Op 16 december 2016

Vocaal Ensemble The Petra Singers geeft een prachtig kerstconcert waar het kerstverhaal wordt verteld, verweven met zang van ons koor.... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Borne Hertme Zenderen
Terug naarEvenementen gemeente BorneEvenementen regio HengeloEvenementen provincie OverijsselEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Hengelo:

Regio's in de provincie Overijssel: