Drimble

Evenementen in Alblasserdam

Hieronder staan de evenementen gehouden in Alblasserdam. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over alblasserdam

Evenementen in Alblasserdam

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Alblasserdam staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Alblasserdam. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Alblasserdam

FotoEvenementPlaats
AlblasserdamMessiaanse kerkdiensten
Locatie: De Havenkerk
Wanneer: Tot en met 2 februari 2019

Op elke zaterdagmorgen vieren wij de Bijbelse sabbat. Vanaf 10:00 staat de koffie/thee klaar met wat lekkers erbij. Er is een groot... (lees verder)

AlblasserdamComputerspreekuur
Locatie: Havenstraat 2, Alblasserdam
Wanneer: Tot en met 31 december 2018

Heb je vragen over computergebruik? Kom dan naar het computerspreekuur van Stichting Welzijn Alblasserdam en de Bibliotheek AanZet. Hier... (lees verder)

AlblasserdamThema avond: `Alblasserdam in de jaren 50`
Locatie: Ieplaan 17, Alblasserdam
Wanneer: Op 14 december 2018

De Historische Vereniging West Alblasserwaard opent deze avond een fototentoonstelling met foto`s van Alblasserdam in de jaren 50. Er... (lees verder)

AlblasserdamMortal Engines 3D
Locatie: Haven 21, Alblasserdam
Wanneer: Tot en met 12 december 2018

Duizenden jaren nadat onze beschaving verwoest is door een catastrofale gebeurtenis, heeft de mensheid zich op een opmerkelijke manier aan... (lees verder)

AlblasserdamRalph Breaks The Internet 3D (NL)
Locatie: Haven 4, Alblasserdam
Wanneer: Op 12 december 2018

In de nieuwste animatiefilm van Disney Ralph Breaks the Internet verlaten buitenbeentjes Ralph en Vanellope von Schweetz Litwak?s arcade... (lees verder)

AlblasserdamWorkshop Minecraft (9-13 jaar)
Locatie: Ieplaan 17, Alblasserdam
Wanneer: Op 23 november 2018

In het kader van de tentoonstelling De bieb onder water organiseren Stichting Oude Hollandse Waterlinie en ProBiblio een coole Minecraft... (lees verder)

AlblasserdamIntocht Sinterklaas Alblasserdam
Locatie: Rembrandtlaan 113, Alblasserdam
Wanneer: Op 17 november 2018

Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten komen de Haven binnengevaren met de `Spanje` en worden door alle kinderen warm welkom geheten.... (lees verder)

AlblasserdamJubileumconcert `Een nieuw gezang`
Locatie: Rozenstraat 2, Alblasserdam
Wanneer: Op 16 november 2018

Dit jaar bestaat het Chr. Mannenkoor Altena 25 jaar. Zij hopen dit te vieren met het uitbrengen van een CD en het geven een jubileumconcert... (lees verder)

AlblasserdamDe Luisterclub
Locatie: Cortgene 10, Alblasserdam
Wanneer: Op 13 november 2018

Iedere tweede dinsdag van de maand kunnen mensen op het kantoor van de SWA terecht voor de Luisterclub. Deelname is gratis en u krijgt een... (lees verder)

AlblasserdamOpen dag bij de Paradijsvis
Locatie: Klaproosstraat 28, Alblasserdam
Wanneer: Op 10 november 2018

Kennismaking met Aquarium - en Vijververeniging De Paradijsvis. In het Schuimnest zijn planten en vissen te koop en aan het eind van de dag... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Alblasserdam
Terug naarEvenementen gemeente AlblasserdamEvenementen regio DrechtstedenEvenementen provincie Zuid-HollandEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Drechtsteden:

Regio's in de provincie Zuid-Holland: