Drimble

Faillissementen in Bloemenbuurt (Bussum)

Overzicht van de laatste bedrijven in de buurt Bloemenbuurt (Bussum) die failliet zijn verklaard of in staat van insolventie verkeren. Indien beschikbaar zijn de rechtbankdocumenten automatisch toegevoegd.

informatie alleen over buurt bloemenbuurt (bussum)

Overzicht recente faillissementen en surseances in de buurt Bloemenbuurt (Bussum)

Hieronder staat de lijst van de meest recente faillissementen en surseances van betaling van bedrijven in de buurt Bloemenbuurt (Bussum) in de gemeente Gooise Meren. De informatie wordt gehaald uit het insolventieregister van de rechtbanken en is daarom altijd zo up-to-date mogelijk.


Geen recente faillissementen in deze buurt gevonden. Kijk gerust verder, bijvoorbeeld via de navigatie-panelen hieronder, want er staat genoeg op Drimble.

Navigeer verder:

HyperlokaalBuurt Bloemenbuurt (Bussum)Wijk Eng (Bussum)
Plaatsen in deze gemeente Bussum Muiden Muiderberg Naarden
Terug naarFaillissementen gemeente Gooise MerenFaillissementen regio Het GooiFaillissementen provincie Noord-HollandFaillissementen Nederland

  Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden. Drimble probeert de informatie volledig en correct over te nemen. We pretenderen echter niet en garanderen niet dat bovenstaande informatie compleet en up-to-date is. Drimble geeft geen garanties omtrent - en sluit iedere aansprakelijkheid uit met betrekking tot - de juistheid en volledigheid van de failliet en surseance-informatie op deze website.
  Bovenstaande bedrijven kunnen inmiddels een doorstart hebben gemaakt. Voor een update van de laatste status controleer altijd de Kamer van Koophandel of het insolventieregister van de overheid.
  Toevoeging/aanpassing op het bovenstaande? Mail het KVK-nummer door met de gewenste aanpassing.

   Gemeenten in de regio Het Gooi:

   Regio's in de provincie Noord-Holland: