Uitleg | Waarom registreren?

Een eigen overzicht met de nieuwsbronnen op Drimble? Kies uit duizenden bronnen en tref het nieuws dat je wilt lezen onder elkaar aan.

Registreren op Drimble heeft de volgende voordelen:


 • Je hebt de keuze uit meer dan 5.000 Nederlandstalige nieuwsbronnen (regionaal en nationaal)
 • Nieuwsberichten staan onder elkaar in je eigen overzicht, maar zijn ook per categorie toegankelijk
 • Eigen RSS-feeds die altijd up to date zijn, de feeds zijn onder meer te gebruiken in je eigen RSS-Reader
 • Hiernaast kun je na registratie je eigen bedrijfsregistraties beheren. Een bedrijf claimen na registratie doe je op de profielpagina van het bedrijf.

 • Ik weet genoeg, ik klik hier om mezelf te registreren!


  keuze uit meer dan 5.000 nieuwsbronnen...

  Drimble haalt het nieuws uit meer dan 5.000 nieuwsbronnen. Dat klinkt heel mooi natuurlijk, maar het kan toch prettig zijn om een eigen selectie te maken, ondanks het vrij toegankelijk navigatiesysteem.

  Na registratie kun je op een eenvoudige wijze je eigen bronnen kiezen, zie het onderstaande voorbeeld:


  in je eigen nieuwsoverzicht...

  Vanaf nu staat het nieuws van je eigen favoriete bronnen bij elkaar. Je hoeft niet meer alle sites af te gaan om te bekijken of er interessante items zijn bijgekomen, je gaat simpelweg naar je eigen nieuwsoverzicht. Op deze pagina staat het nieuws van de nieuwsbronnen naar keuze. Bovendien kun je ook nog door je eigen nieuws heen surfen per categorie, zoals ook op de algemene pagina's van Drimble.

  of in een RSS-feed.

  Bij je registratie krijg je ook eigen RSS-feeds. Naast de feed met het algemene overzicht van de door jou geselecteerde nieuwsbronnen heb je ook per categorie een persoonlijke RSS-feed.

  Klik hier om je te registreren