Sportnieuws regio Eemsdelta

Per gemeente: Eemsdelta

informatie alleen over regio eemsdelta

Sportnieuws uit de regio Eemsdelta

Op deze pagina staat een overzicht van berichten met sportnieuws over de regio Eemsdelta. Deze sportnieuwsberichten worden gefilterd uit nieuwsberichten uit duizenden nieuwsbronnen. Op deze manier proberen we een zo volledig mogelijk overzicht te maken.

7 mei 2021

14:23
Eemsbode
Jeroen de Groot, die inmiddels een jaar hoofdtrainer is bij de VV Poolster, heeft deze week zijn contract voor volgend seizoen getekend.
☆ Eemsbode
09:29
Zoetermeer Actief
De Zoetermeerse tafeltennisploeg De Boer Taverzo treft op 13 mei in de groepsfase om het landskampioenschap 2020-2021 bij de heren...
☆ Zoetermeer Actief
09:17
Omroep Eemsdelta
Om de dressuursport in Groningen naar een hoger plan te tillen heeft KNHS Regio Groningen de handen ineengeslagen met Stichting Westerkwartier...
☆ Omroep Eemsdelta
07:04
Drimble Bekendmakingen
De gemeente Eemsdelta heeft gisteren (donderdag 6 mei 2021) de volgende twintig bekendmakingen gepubliceerd: Kennisgeving besluit m.e.r.-beoordeling...
☆ Drimble Bekendmakingen

6 mei 2021

18:04
Zoetermeers Dagblad | Zoetermeer
Op maandagavond 3 mei vond de loting plaats voor de strijd om het landskampioenschap 2020-2021 bij de tafeltennisheren. Taverzo uit Zoetermeer...
☆ Zoetermeers Dagblad | Zoetermeer
11:51
Eemsbode
De KNVB Regiocup is definitief van de baan. Althans, voor volwassenen. Dit betekent dat seniorenteams dit seizoen niet meer in wedstrijdverband...
☆ Eemsbode

5 mei 2021

08:23
Eemsbode
DVC Appingedam is amateurpartner van FC Groningen. Als onderdeel van deze samenwerking deed DVC Appingedam mee aan de sponsorloop die de Trots...
☆ Eemsbode

4 mei 2021

17:44
DvhN | Sport
Diagonaalspeelster Kirsten Wessels uit Loppersum heeft bij landskampioen Sliedrecht Sport haar contract verlengd.
☆ DvhN | Sport
13:49
Eemslander
Tennisvereniging Fivelveld uit Appingedam laat belangstellenden op donderdag 13 mei, hemelvaartsdag, kennismaken met tennis.
☆ Eemslander

3 mei 2021

10:27
Gemeente Eemsdelta
Ben Jij Een Sport - en beweegaanbieder? Dan willen we jou vragen om een vragenlijst in te vullen. Lees verder voor meer informatie.
☆ Gemeente Eemsdelta
09:45
Omroep Eemsdelta
Of je nu een man of vrouw bent, arm of rijk, jong of oud, fit of fit willen worden, tennis is er voor iedereen. Ook als je geen toptalent... Zie ook:
☆ Omroep Eemsdelta
09:17
Eemskrant
Eemskrant | Nieuws uit de regio Appingedam - Of je nu een man of vrouw bent, arm of rijk, jong of oud, fit of fit willen worden, tennis... Zie ook:
☆ Eemskrant

1 mei 2021

12:51
Eemsmond Sport
De eredivisiefinale bij de tafeltennisheren gaat toch door. Op initiatief van een aantal clubs zal de strijd om het landskampioenschap...
☆ Eemsmond Sport
12:47
Omroep Eemsdelta
Den Haag - De CoronaMelder gaat vanaf zaterdag 1 mei weer meldingen van mogelijk contact met een besmette persoon uitsturen. Onderzoekers... Zie ook:
☆ Omroep Eemsdelta
11:46
Eemskrant
Eemskrant | Nieuws uit de regio Den Haag - De CoronaMelder gaat vanaf zaterdag 1 mei weer meldingen van mogelijk contact met een besmette... Zie ook:
☆ Eemskrant

30 april 2021

13:47
Omroep Eemsdelta
Bewegen is gezond maar niet (altijd) voor iedereen gemakkelijk. Is het voor u lastig om in beweging te komen door lichamelijke ongemakken... Zie ook:
☆ Omroep Eemsdelta
13:16
Eemskrant
Eemskrant | Nieuws uit de regio Eemsdelta - Bewegen is gezond maar niet (altijd) voor iedereen gemakkelijk. Is het voor u lastig om in beweging... Zie ook:
☆ Eemskrant
11:19
Eemsbode
Bewegen is gezond maar niet (altijd) voor iedereen gemakkelijk. Is het voor u lastig om in beweging te komen door lichamelijke ongemakken... Zie ook:
☆ Eemsbode

29 april 2021

09:17
Omroep Eemsdelta
Den Haag - CoronaMelder stuurt vanaf vandaag tijdelijk geen waarschuwingen van mogelijke besmetting van Nederlandse besmette gebruikers... Zie ook:
☆ Omroep Eemsdelta

Navigeer verder:

Per gemeente Sportnieuws Eemsdelta
Terug naarSportnieuws Provincie GroningenSportnieuws Nederland

Gemeenten in de regio :

Regio's in de provincie Groningen: