Drimble

Faillissementen in Lutjegast

Overzicht van de laatste bedrijven in Lutjegast die failliet of in staat van insolventie zijn verklaard. Indien beschikbaar zijn de rechtbankdocumenten automatisch toegevoegd.

informatie alleen over lutjegast

Overzicht recente faillissementen en surseances in Lutjegast

Hieronder staat de lijst van de meest recente faillissementen en surseances van betaling van bedrijven in Lutjegast. De informatie wordt gehaald uit het insolventieregister van de rechtbanken en is daarom altijd zo up-to-date mogelijk.

Faillissementen in Lutjegast

WijzigingBedrijfsnaamVestigingsplaatsKVKPDF
17-10-2019Melkveebedrijf Hoeksema (h.o.d.n.)
Abel Tasmanweg, Lutjegast
Lutjegast01178112
20-11-2013Zuidema Transport BV
Abel Tasmanweg, Lutjegast
Lutjegast02029984
Gerelateerd

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Aduard Boerakker Briltil De Wilp Den Ham (GR) Den Horn Doezum Enumatil Grijpskerk Grootegast Jonkersvaart Kommerzijl Kornhorn Lauwerzijl Leek Lettelbert Lucaswolde Lutjegast Marum Midwolde Niebert Niehove Niezijl Noordhorn Noordwijk (GR) Nuis Oldehove Oldekerk Oostwold (Westerkwartier) Opende Pieterzijl Saaksum Sebaldeburen Tolbert Visvliet Zevenhuizen (GR) Zuidhorn
Terug naarFaillissementen gemeente WesterkwartierFaillissementen regio WesterkwartierFaillissementen provincie GroningenFaillissementen Nederland

  Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden. Drimble probeert de informatie volledig en correct over te nemen. We pretenderen echter niet en garanderen niet dat bovenstaande informatie compleet en up-to-date is. Drimble geeft geen garanties omtrent - en sluit iedere aansprakelijkheid uit met betrekking tot - de juistheid en volledigheid van de failliet en surseance-informatie op deze website.
  Bovenstaande bedrijven kunnen inmiddels een doorstart hebben gemaakt. Voor een update van de laatste status controleer altijd de Kamer van Koophandel of het insolventieregister van de overheid.
  Toevoeging/aanpassing op het bovenstaande? Mail het KVK-nummer door met de gewenste aanpassing.

   Gemeenten in de regio Westerkwartier:

   Regio's in de provincie Groningen: