Lutjegast Nieuws

Weerbericht Lutjegast | Meer nieuws uit de Gemeente Westerkwartier Regio Westerkwartier

informatie alleen over lutjegast
Bron in regio: Welkom in ZuidhornHet Westerkwartier112 MarumRTV ZultheStreekkrant | NoordhornZuidhorn .nuVisvliet .comIn GrijpskerkInfo LeekMidwolde infoNuisNiebert | Nuis en NiebertGemeente WesterkwartierGemeente Westerkwartier | FacebookGemeente Westerkwartier | VideoPolitie Westerkwartier

► Schrijf iets op het prikbord van Lutjegast

16 januari 2021

07:03
Drimble Bekendmakingen
De gemeente Westerkwartier heeft gisteren (vrijdag 15 januari 2021) de volgende acht bekendmakingen gepubliceerd: Kennisgeving besluit...

14 januari 2021

12:36
Dit is Roden
De man uit Eibersburen bij Lutjegast blijft de komende veertien dagen in voorarrest. Hij bedreigde voorbijgangers met een hooivork.... Zie ook:
12:31
RTV Noord | Nieuws
De man uit Eibersburen bij Lutjegast blijft de komende veertien dagen in voorarrest. Hij bedreigde voorbijgangers met een hooivork. Zie ook:

12 januari 2021

11:36
Dit is Roden
Weterkwartier - Zondag tegen eind van middag is in een woning aan Eibersburen in Lutjegast een man aangehouden. Hij bedreigde eerder... Zie ook:

11 januari 2021

21:00
112 Groningen
De man uit Eibersburen bij Lutjegast, die zondag een fietser en agenten bedreigde met een hooivork, zorgt al langer voor problemen.... Zie ook:
15:33
Het Westerkwartier
13:24 Woningcorporatie Wold & Waard bouwt 14 nul-op-de-meter-woningen in Zuidhorn 11:35 Energietransitie: burgers knappen af 09:26...
13:27
Het Westerkwartier
11:35 Energietransitie: burgers knappen af 09:26 FC Emmen geeft niet thuis. Hekkensluiter begint het nieuwe jaar met een afgetekende...
00:38
RD | Binnenland
De politie heeft zondagmiddag in Lutjegast een waarschuwingsschot gelost na bedreigingen van een man met een hooivork. De man is aangehouden. Zie ook:

10 januari 2021

19:57
Info Leek
Zondag tegen eind van middag is in een woning aan de Eibersburen in Lutjegast een man aangehouden. Hij bedreigde eerder die middag... Zie ook:
19:41
Blik op Nieuws | Groningen
In het Groningse Lutjegast heeft de politie zondag vier waarschuwingsschoten gelost om een man aan te houden die voor een bedreigende...
19:40
Politie Westerkwartier
Zondag tegen eind van middag is in een woning aan Eibersburen in Lutjegast een man aangehouden. Hij bedreigde eerder die middag voorbijgaande... Zie ook:
19:37
Telegraaf | Binnenland
De politie heeft zondagmiddag in Lutjegast een waarschuwingsschot gelost na bedreigingen van een man met een hooivork. De man is aangehouden. Zie ook:
19:26
Noordernieuws
De politie heeft zondagmiddag vier waarschuwingsschoten gelost bij een woning aan de Eibersburen in Lutjegast. Een man had eerder die middag... Zie ook:
19:21
RTV Noord | Nieuws
De politie heeft zondagmiddag in Lutjegast waarschuwingsschoten gelost bij de aanhouding van een man aan de Eibersburen. De man bedreigde...
19:20
DvhN | Groningen
De politie heeft zondagmiddag vier waarschuwingsschoten gelost bij een woning aan de Eibersburen in Lutjegast. Een man had eerder die middag... Zie ook:
19:20
Het Westerkwartier
19:15 Man bedreigt agenten met hooivork in Lutjegast: waarschuwingsschoten gelost 15:24 Erfgoedloket Groningen biedt ook handreiking...
19:19
112 Marum
Eibersburen - Zondag tegen het eind van de middag is in een woning aan Eibersburen in Lutjegast een man aangehouden... Zie ook:
19:08
Hart Van Nederland
De politie heeft zondagmiddag in Lutjegast een waarschuwingsschot gelost na bedreigingen van een man met een hooivork. De man is aangehouden.De... Zie ook:
18:43
112 Groningen
Zondag tegen eind van middag is in een woning aan Eibersburen in Lutjegast een man door de politie aangehouden. Zie ook:

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Aduard Boerakker Briltil De Wilp Den Ham (GR) Den Horn Doezum Enumatil Ezinge Feerwerd Garnwerd Grijpskerk Grootegast Jonkersvaart Kommerzijl Kornhorn Lauwerzijl Leek Lettelbert Lucaswolde Lutjegast Marum Midwolde Niebert Niehove Niekerk (Westerkwartier) Niezijl Noordhorn Noordwijk (GR) Nuis Oldehove Oldekerk Oostwold (Westerkwartier) Opende Pieterzijl Saaksum Sebaldeburen Tolbert Visvliet Zevenhuizen (GR) Zuidhorn
Terug naarNieuws gemeente WesterkwartierNieuws regio WesterkwartierNieuws provincie GroningenNieuws Nederland

Gemeenten in de regio Westerkwartier:

Regio's in de provincie Groningen: