Drimble

Faillissementen in Noordhorn

Overzicht van de laatste bedrijven in Noordhorn die failliet of in staat van insolventie zijn verklaard. Indien beschikbaar zijn de rechtbankdocumenten automatisch toegevoegd.

informatie alleen over noordhorn

Overzicht recente faillissementen en surseances in Noordhorn

Hieronder staat de lijst van de meest recente faillissementen en surseances van betaling van bedrijven in Noordhorn. De informatie wordt gehaald uit het insolventieregister van de rechtbanken en is daarom altijd zo up-to-date mogelijk.

Faillissementen in Noordhorn

WijzigingBedrijfsnaamVestigingsplaatsKVKPDF
01-11-2017Innovation Systems BV
Handelsweg, Noordhorn
Noordhorn01169822
23-11-2011Muba Verhuur BV
Industrieweg, Noordhorn
Noordhorn02084803
23-11-2011Muba Transport BV
Industrieweg, Noordhorn
Noordhorn02084473
23-11-2011BV Loonbedrijf Balkema-meijer Holding
Industrieweg, Noordhorn
Noordhorn02078943
23-11-2011BV Loonbedrijf Balkema-meijer
Industrieweg, Noordhorn
Noordhorn02040704
Gerelateerd

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Aduard Boerakker Briltil De Wilp Den Ham (GR) Den Horn Doezum Enumatil Grijpskerk Grootegast Jonkersvaart Kommerzijl Kornhorn Lauwerzijl Leek Lettelbert Lucaswolde Lutjegast Marum Midwolde Niebert Niehove Niezijl Noordhorn Noordwijk (GR) Nuis Oldehove Oldekerk Opende Pieterzijl Saaksum Sebaldeburen Tolbert Visvliet Zevenhuizen (GR) Zuidhorn
Terug naarFaillissementen gemeente WesterkwartierFaillissementen regio WesterkwartierFaillissementen provincie GroningenFaillissementen Nederland

  Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden. Drimble probeert de informatie volledig en correct over te nemen. We pretenderen echter niet en garanderen niet dat bovenstaande informatie compleet en up-to-date is. Drimble geeft geen garanties omtrent - en sluit iedere aansprakelijkheid uit met betrekking tot - de juistheid en volledigheid van de failliet en surseance-informatie op deze website.
  Bovenstaande bedrijven kunnen inmiddels een doorstart hebben gemaakt. Voor een update van de laatste status controleer altijd de Kamer van Koophandel of het insolventieregister van de overheid.
  Toevoeging/aanpassing op het bovenstaande? Mail het KVK-nummer door met de gewenste aanpassing.

   Gemeenten in de regio Westerkwartier:

   Regio's in de provincie Groningen: