Drimble

Faillissementen in Oldehove

Overzicht van de laatste bedrijven in Oldehove die failliet of in staat van insolventie zijn verklaard. Indien beschikbaar zijn de rechtbankdocumenten automatisch toegevoegd.

informatie alleen over oldehove

Overzicht recente faillissementen en surseances in Oldehove

Hieronder staat de lijst van de meest recente faillissementen en surseances van betaling van bedrijven in Oldehove. De informatie wordt gehaald uit het insolventieregister van de rechtbanken en is daarom altijd zo up-to-date mogelijk.

Faillissementen in Oldehove

WijzigingBedrijfsnaamVestigingsplaatsKVKPDF
14-11-2019Vicet BV
Wilhelminastraat, Oldehove
Oldehove71572635
25-05-2011Zeldenrust Aannemingsbedrijf BV
Englumstraat, Oldehove
Oldehove02052075
Gerelateerd

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Aduard Boerakker Briltil De Wilp Den Ham (GR) Den Horn Doezum Enumatil Grijpskerk Grootegast Jonkersvaart Kommerzijl Kornhorn Lauwerzijl Leek Lettelbert Lucaswolde Lutjegast Marum Midwolde Niebert Niehove Niezijl Noordhorn Noordwijk (GR) Nuis Oldehove Oldekerk Oostwold (Westerkwartier) Opende Pieterzijl Saaksum Sebaldeburen Tolbert Visvliet Zevenhuizen (GR) Zuidhorn
Terug naarFaillissementen gemeente WesterkwartierFaillissementen regio WesterkwartierFaillissementen provincie GroningenFaillissementen Nederland

  Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden. Drimble probeert de informatie volledig en correct over te nemen. We pretenderen echter niet en garanderen niet dat bovenstaande informatie compleet en up-to-date is. Drimble geeft geen garanties omtrent - en sluit iedere aansprakelijkheid uit met betrekking tot - de juistheid en volledigheid van de failliet en surseance-informatie op deze website.
  Bovenstaande bedrijven kunnen inmiddels een doorstart hebben gemaakt. Voor een update van de laatste status controleer altijd de Kamer van Koophandel of het insolventieregister van de overheid.
  Toevoeging/aanpassing op het bovenstaande? Mail het KVK-nummer door met de gewenste aanpassing.

   Gemeenten in de regio Westerkwartier:

   Regio's in de provincie Groningen: