Drimble

Faillissementen in Midwolde

Overzicht van de laatste bedrijven in Midwolde die failliet of in staat van insolventie zijn verklaard. Indien beschikbaar zijn de rechtbankdocumenten automatisch toegevoegd.

informatie alleen over midwolde

Overzicht recente faillissementen en surseances in Midwolde

Hieronder staat de lijst van de meest recente faillissementen en surseances van betaling van bedrijven in Midwolde. De informatie wordt gehaald uit het insolventieregister van de rechtbanken en is daarom altijd zo up-to-date mogelijk.

Faillissementen in Midwolde

WijzigingBedrijfsnaamVestigingsplaatsKVKPDF
18-12-2017J. De Vries (h.o.d.n.)
Hoofdstraat, Midwolde
Midwolde58889671
01-08-2016Gasterij Het Theehuis V.o.f.
Hoofdstraat, Midwolde
Midwolde39062639
06-03-2013Autobedrijf Nienhuis BV
Hoofdstraat, Midwolde
Midwolde02057496
Gerelateerd

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Aduard Boerakker Briltil De Wilp Den Ham (GR) Den Horn Doezum Enumatil Grijpskerk Grootegast Jonkersvaart Kommerzijl Kornhorn Lauwerzijl Leek Lettelbert Lucaswolde Lutjegast Marum Midwolde Niebert Niehove Niezijl Noordhorn Noordwijk (GR) Nuis Oldehove Oldekerk Oostwold (Westerkwartier) Opende Pieterzijl Saaksum Sebaldeburen Tolbert Visvliet Zevenhuizen (GR) Zuidhorn
Terug naarFaillissementen gemeente WesterkwartierFaillissementen regio WesterkwartierFaillissementen provincie GroningenFaillissementen Nederland

  Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden. Drimble probeert de informatie volledig en correct over te nemen. We pretenderen echter niet en garanderen niet dat bovenstaande informatie compleet en up-to-date is. Drimble geeft geen garanties omtrent - en sluit iedere aansprakelijkheid uit met betrekking tot - de juistheid en volledigheid van de failliet en surseance-informatie op deze website.
  Bovenstaande bedrijven kunnen inmiddels een doorstart hebben gemaakt. Voor een update van de laatste status controleer altijd de Kamer van Koophandel of het insolventieregister van de overheid.
  Toevoeging/aanpassing op het bovenstaande? Mail het KVK-nummer door met de gewenste aanpassing.

   Gemeenten in de regio Westerkwartier:

   Regio's in de provincie Groningen: