Drimble

Faillissementen in Groenewoud-Noord (Weert)

Overzicht van de laatste bedrijven in de buurt Groenewoud-Noord (Weert) die failliet zijn verklaard of in staat van insolventie verkeren. Indien beschikbaar zijn de rechtbankdocumenten automatisch toegevoegd.

informatie alleen over buurt groenewoud-noord (weert)

Overzicht recente faillissementen en surseances in de buurt Groenewoud-Noord (Weert)

Hieronder staat de lijst van de meest recente faillissementen en surseances van betaling van bedrijven in de buurt Groenewoud-Noord (Weert) in de gemeente Weert. De informatie wordt gehaald uit het insolventieregister van de rechtbanken en is daarom altijd zo up-to-date mogelijk.

Faillissementen in Groenewoud-Noord (Weert)

WijzigingBedrijfsnaamVestigingsplaatsKVKPDF
14-01-2020Stichting Volleybal Promotion Weert
Ophovenstraat, Weert
Weert53265270

Navigeer verder:

HyperlokaalBuurt Groenewoud-Noord (Weert)Wijk Groenewoud (Weert)
Plaatsen in deze gemeente Stramproy Weert
Terug naarFaillissementen gemeente WeertFaillissementen regio WeertFaillissementen provincie LimburgFaillissementen Nederland

  Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden. Drimble probeert de informatie volledig en correct over te nemen. We pretenderen echter niet en garanderen niet dat bovenstaande informatie compleet en up-to-date is. Drimble geeft geen garanties omtrent - en sluit iedere aansprakelijkheid uit met betrekking tot - de juistheid en volledigheid van de failliet en surseance-informatie op deze website.
  Bovenstaande bedrijven kunnen inmiddels een doorstart hebben gemaakt. Voor een update van de laatste status controleer altijd de Kamer van Koophandel of het insolventieregister van de overheid.
  Toevoeging/aanpassing op het bovenstaande? Mail het KVK-nummer door met de gewenste aanpassing.

   Gemeenten in de regio Weert:

   Regio's in de provincie Limburg: