Drimble

Mark Rutte nieuws

Hieronder staat een lijst met nieuwsberichten van verscheidende media over Mark Rutte. Hiernaast kun je deelnemen aan een forum/prikbord over Mark Rutte.

24 april 2017

20:51
nu.nl | Politiek
De sfeer is "goed", het is "gezellig" aan tafel, maar het kan ook af en toe "knetteren". Al vier weken lang tasten Mark Rutte (VVD),...
15:30
Blik op Nieuws | Noord Holland
Zaterdag aanstaande kroont premier Mark Rutte de winnares van de Mis(s)verkiezing. Dit heeft SBS maandag bekendgemaakt. Ook op:
14:59
Broadcast Magazine
Minister-president Mark Rutte kroont op zaterdag 6 mei de winnares van de Mis(s)verkiezing. Dat moment vormt de afsluiting van een twee... Ook op:
13:12
Televizier
Televizier plaatste het volgende bericht op hun website: Mark Rutte kroont winnaar Mis(s)verkiezing bij SBS 6. Ook op:
12:57
Zappen Blog
Volgende maand keert de Mis(s)-Verkiezing terug op televisie. En net als bij voorgaande reeksen wordt de winnares gekroond door de...
12:01
Mediacourant
Mark Rutte, de minister-president van ons land, woont op 6 mei de twee uur durende SBS 6-show Mis(s)verkiezing bij, waarin lichamelijk...
11:46
Weekend
De winnares van de Mis(s)verkiezing op SBS6 op 6 mei wordt gekroond door minister-president Mark Rutte. Dat heeft de zender maandag... Ook op:
11:45
Duurzaam Nieuws
Eerst waren er de ondernemers die de nieuw te vormen regering van Mark Rutte opriepen om toch vooral duurzaam en duidelijk te zijn....
11:05
De Stentor | Show
Minister-president Mark Rutte (50) doet binnenkort iets wat we niet van hem gewend zijn, namelijk het kronen van een Miss. Rutte is op 6 mei te zien... Ook op:
11:05
Nationale Zorggids
De winnares van de Mis(s)verkiezing op SBS6 op 6 mei wordt gekroond door minister-president Mark Rutte. Dat heeft de zender maandag... Ook op: