Drimble

Jesse Klaver nieuws

Hieronder staat een lijst met nieuwsberichten van verscheidende media over Jesse Klaver. Hiernaast kun je deelnemen aan een forum/prikbord over Jesse Klaver.

25 oktober 2016

18:03
RTL | Politiek
Diederik Samsom ziet een fusie van de fracties van PvdA en Groenlinks voor zich na de verkiezingen. En mocht GroenLinks dan de grootste...
16:59
Volkskrant | Binnenland
Uw politieke nieuwsbrief Goedemiddag. Zou het aan de invallende herfst liggen dat de linkse lente weer niet meer lijkt te worden dan een luchtspiegeli
16:30
NRC Handelsblad | Binnenland
GroenLinks-voorman Jesse Klaver wil liever dat de partijen onderling meer samenwerken, in plaats van zich samen te voegen als fractie. Ook op:
12:53
Nieuws.nl
Als het aan GroenLinks-fractieleider Jesse Klaver ligt gaan PvdA, SP, D66 en GroenLinks meer samenwerken. Klaver wil zo bereiken dat er na de verkiezi Ook op:
12:43
NOS Nieuws | Politiek
PvdA-leider Diederik Samsom wil dat GroenLinks en PvdA na de verkiezingen samen opgaan in één fractie. Maar GroenLinks-leider Jesse... Ook op:
12:05
Radio 1
"Er was geen sprake van liefde", zegt columnist Roos Schlikker over het optreden van Diederik Samsom (PvdA) en Jesse Klaver (GroenLinks)...
11:17
Zaman Vandaag
GroenLinks-leider Jesse Klaver wil dat zijn partij en PvdA, SP en D66 nauwer samenwerken.
09:40
NRCQ
GroenLinks-voorman Jesse Klaver wil liever dat de partijen onderling meer samenwerken, in plaats van zich samen te voegen als fractie.