Drimble

Emile Roemer nieuws

Hieronder staat een lijst met nieuwsberichten van verscheidende media over Emile Roemer. Hiernaast kun je deelnemen aan een forum/prikbord over Emile Roemer.

18 maart 2018

07:56
Trouw | Opinie
Een kleine, maar veelbetekenende doorbraak: de benoeming van oud-SP-voorman Emile Roemer tot waarnemend burgemeester van Heerlen.

16 maart 2018

18:48
1Limburg | Nieuws
* Burgemeester Leers van Brunssum wil persoonlijkheidstest voor aspirant-wethouders* Van Rey slaat wild om zich heen in biografie*...
18:26
Heerlen | Nieuws.nl
Vandaag vrijdag 16 maart is Emile Roemer gestart als waarnemend burgemeester van Heerlen. Hij zal gedurende die tijd de hele burgemeestersportefeuille Ook op:
17:26
L1 nieuws
Emile Roemer is vrijdagochtend beëdigd als waarnemend burgemeester van Heerlen. Ook op:
15:22
ParkstadActueel
Op vrijdag 16 maart is Emile Roemer gestart als waarnemend burgemeester van Heerlen. Hij zal de hele burgemeestersportefeuille op zich... Ook op:
12:20
LOO-tv | Onderbanken
Emile Roemer is vrijdagmorgen officieel beëdigd als waarnemend burgemeester van Heerlen. Hij legde hiervoor op het gouvernement in Maastricht... Ook op:
12:06
1Limburg | Nieuws
* Emile Roemer kan nu echt aan de slag in Heerlen* Autoalarm houdt inwoners Meerssen uit slaap* 'Politieke vijanden' Jos van Rey krijgen...