Drimble

Eberhard van der Laan nieuws

Hieronder staat een lijst met nieuwsberichten van verscheidende media over Eberhard van der Laan. Hiernaast kun je deelnemen aan een forum/prikbord over Eberhard van der Laan.

3 december 2016

12:37
Erop Uit
De Beurspassage aan het Damrak in Amsterdam is vrijdag 2 december officieel opengegaan voor het publiek. Burgemeester Eberhard van der Laan...

2 december 2016

17:20
Parool | Amsterdam
Op last van de burgemeester is vrijdag een woning aan de Motorwal in Noord gesloten. Eerder trof de politie in het pand wapens en munitie...
10:43
Gay Site NL
In Amsterdam is het nationale Aidsmonument onthuld. Het metershoge kunstwerk aan de De Ruijterkade bij het IJ werd donderdagmorgen... Ook op:

1 december 2016

17:42
Blik op Nieuws | Noord Holland
Donderdag is in Amsterdam een Aidsmonument onthuld. Het monument, een ontwerp van de Franse kunstenaar Jean-Michel Othoniel die het werk...
17:13
Hart Van Nederland
De Amsterdamse burgemeester Eberhard van der Laan heeft de man onderscheiden die bij de ontvoering van de tweejarige Insiya Hemani...
16:53
RTV Noord-Holland Nieuws
AMSTERDAM De Amsterdamse burgemeester Eberhard van der Laan heeft de man onderscheiden die bij de ontvoering van de tweejarige Insiya...
16:40
Parool | Amsterdam
De buurman van het ontvoerde peutertje Insiya Hemani heeft donderdag de Amsterdamspeld gekregen van burgemeester Eberhard van der Laan.... Ook op:
16:33
AD | Amsterdam
De buurman van het ontvoerde peutertje Insiya Hemani heeft donderdag de Amsterdamspeld gekregen van burgemeester Eberhard van der Laan. Ook op:
14:50
Nieuws.nl
,,In navolging van San Francisco, Vancouver, Berlijn en New York heeft Amsterdam nu ook een Aidsmonument.” Dat zei de Amsterdamse... Ook op:
13:17
Fok! Nieuws
"In navolging van San Francisco, Vancouver, Berlijn en New York heeft Amsterdam nu ook een Aidsmonument." Dat zei de Amsterdamse burgemeester... Ook op:
11:57
RTV Noord-Holland Nieuws
AMSTERDAM (AT5) Amsterdam heeft sinds vandaag ook een Aidsmonument. Het kunstwerk aan de De Ruijterkade werd donderdagmorgen onthuld.... Ook op:
11:30
Nu | Overig
Burgemeester Eberhard van der Laan heeft woensdag in Amsterdam het eerste Nederlandse aidsmonument geopend. Ook op:
11:27
Blik op Nieuws | Noord Holland
Donderdag is in Amsterdam een Aidsmonument onthuld. Het monument, een ontwerp van de Franse kunstenaar Jean-Michel Othoniel die het werk... Ook op:
11:24
Parool | Amsterdam
Het eerste aidsmonument van Europa is donderdagochtend onthuld, op de De Ruijterkade. Het eerste aidsmonument in Europa, gemaakt door... Ook op:
11:24
nu.nl | Binnenland
Burgemeester Eberhard van der Laan heeft woensdag in Amsterdam het eerste Nederlandse aidsmonument geopend.
11:00
Parool | Amsterdam
Op Wereld Aids Dag is de donderdagochtend het aidsmonument ´Living by Numbers´ aan de De Ruyterkade onthuld. ´In navolging van San Francisco,... Ook op: