Drimble

Faillissementen in Sluiskil

Overzicht van de laatste bedrijven in Sluiskil die failliet of in staat van insolventie zijn verklaard. Indien beschikbaar zijn de rechtbankdocumenten automatisch toegevoegd.

informatie alleen over sluiskil

Overzicht recente faillissementen en surseances in Sluiskil

Hieronder staat de lijst van de meest recente faillissementen en surseances van betaling van bedrijven in Sluiskil. De informatie wordt gehaald uit het insolventieregister van de rechtbanken en is daarom altijd zo up-to-date mogelijk.

Faillissementen in Sluiskil

WijzigingBedrijfsnaamVestigingsplaatsKVKPDF
26-06-2019Euromix D&l (h.o.d.n.)
Pierssenspolderstraat, Sluiskil
Sluiskil57964998
09-01-2018Npe-sluiskil BV
Oostkade, Sluiskil
Sluiskil01129700
06-10-2016Electrawinds Greenfuel BV
Oostkade, Sluiskil
Sluiskil51199270
05-03-2015Rosendaal Energy BV
Oostkade, Sluiskil
Sluiskil22059473
Gerelateerd

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Axel Biervliet Hoek Koewacht Philippine Sas van Gent Sluiskil Spui Terneuzen Westdorpe Zaamslag Zuiddorpe
Terug naarFaillissementen gemeente TerneuzenFaillissementen regio Zeeuws-VlaanderenFaillissementen provincie ZeelandFaillissementen Nederland

  Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden. Drimble probeert de informatie volledig en correct over te nemen. We pretenderen echter niet en garanderen niet dat bovenstaande informatie compleet en up-to-date is. Drimble geeft geen garanties omtrent - en sluit iedere aansprakelijkheid uit met betrekking tot - de juistheid en volledigheid van de failliet en surseance-informatie op deze website.
  Bovenstaande bedrijven kunnen inmiddels een doorstart hebben gemaakt. Voor een update van de laatste status controleer altijd de Kamer van Koophandel of het insolventieregister van de overheid.
  Toevoeging/aanpassing op het bovenstaande? Mail het KVK-nummer door met de gewenste aanpassing.

   Gemeenten in de regio Zeeuws-Vlaanderen:

   Regio's in de provincie Zeeland: