Drimble

Faillissementen in Tienray

Overzicht van de laatste bedrijven in Tienray die failliet of in staat van insolventie zijn verklaard. Indien beschikbaar zijn de rechtbankdocumenten automatisch toegevoegd.

informatie alleen over tienray

Overzicht recente faillissementen en surseances in Tienray

Hieronder staat de lijst van de meest recente faillissementen en surseances van betaling van bedrijven in Tienray. De informatie wordt gehaald uit het insolventieregister van de rechtbanken en is daarom altijd zo up-to-date mogelijk.

Faillissementen in Tienray

WijzigingBedrijfsnaamVestigingsplaatsKVKPDF
11-06-2014Holding Phm Rongen BV
Spoorstraat, Tienray
Tienray14108535
11-06-2014Rongen Constructie Betonwerken BV (hodn Rongen Constructie Betonwerken)
Spoorstraat, Tienray
Tienray12058088
23-11-2011Blitz & Ma-yong BV
Spoorstraat, Tienray
Tienray14107193
Gerelateerd

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente America Broekhuizen Broekhuizenvorst Evertsoord Griendtsveen Grubbenvorst Hegelsom Horst Kronenberg Lottum Meerlo Melderslo Meterik Sevenum Swolgen Tienray
Terug naarFaillissementen gemeente Horst aan de MaasFaillissementen regio VenloFaillissementen provincie LimburgFaillissementen Nederland

  Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden. Drimble probeert de informatie volledig en correct over te nemen. We pretenderen echter niet en garanderen niet dat bovenstaande informatie compleet en up-to-date is. Drimble geeft geen garanties omtrent - en sluit iedere aansprakelijkheid uit met betrekking tot - de juistheid en volledigheid van de failliet en surseance-informatie op deze website.
  Bovenstaande bedrijven kunnen inmiddels een doorstart hebben gemaakt. Voor een update van de laatste status controleer altijd de Kamer van Koophandel of het insolventieregister van de overheid.
  Toevoeging/aanpassing op het bovenstaande? Mail het KVK-nummer door met de gewenste aanpassing.

   Gemeenten in de regio Venlo:

   Regio's in de provincie Limburg: