Drimble

Faillissementen in Broekhuizen

Overzicht van de laatste bedrijven in Broekhuizen die failliet of in staat van insolventie zijn verklaard. Indien beschikbaar zijn de rechtbankdocumenten automatisch toegevoegd.

informatie alleen over broekhuizen

Overzicht recente faillissementen en surseances in Broekhuizen

Hieronder staat de lijst van de meest recente faillissementen en surseances van betaling van bedrijven in Broekhuizen. De informatie wordt gehaald uit het insolventieregister van de rechtbanken en is daarom altijd zo up-to-date mogelijk.

Faillissementen in Broekhuizen

WijzigingBedrijfsnaamVestigingsplaatsKVKPDF
14-11-2018Fcj-nl Transportes BV (h.o.d.n. Fcj-nl Transportes BV)
Lottumseweg, Broekhuizen
Broekhuizen69177953
02-03-2016Gregor Smeets Holding BV
Veerweg, Broekhuizen
Broekhuizen12045239
02-03-2016Gregor Smeets Beheer BV
Veerweg, Broekhuizen
Broekhuizen12027632
18-11-2015Floresco Participaties BV
Veerweg, Broekhuizen
Broekhuizen12037623
18-11-2015The Rose Gallery BV
Veerweg, Broekhuizen
Broekhuizen12023556
12-03-2014Het Maashotel BV
Veerweg, Broekhuizen
Broekhuizen50727680
Gerelateerd

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente America Broekhuizen Broekhuizenvorst Evertsoord Griendtsveen Grubbenvorst Hegelsom Horst Kronenberg Lottum Meerlo Melderslo Meterik Sevenum Swolgen Tienray
Terug naarFaillissementen gemeente Horst aan de MaasFaillissementen regio VenloFaillissementen provincie LimburgFaillissementen Nederland

  Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden. Drimble probeert de informatie volledig en correct over te nemen. We pretenderen echter niet en garanderen niet dat bovenstaande informatie compleet en up-to-date is. Drimble geeft geen garanties omtrent - en sluit iedere aansprakelijkheid uit met betrekking tot - de juistheid en volledigheid van de failliet en surseance-informatie op deze website.
  Bovenstaande bedrijven kunnen inmiddels een doorstart hebben gemaakt. Voor een update van de laatste status controleer altijd de Kamer van Koophandel of het insolventieregister van de overheid.
  Toevoeging/aanpassing op het bovenstaande? Mail het KVK-nummer door met de gewenste aanpassing.

   Gemeenten in de regio Venlo:

   Regio's in de provincie Limburg: