Drimble

Faillissementen in Hegelsom

Overzicht van de laatste bedrijven in Hegelsom die failliet of in staat van insolventie zijn verklaard. Indien beschikbaar zijn de rechtbankdocumenten automatisch toegevoegd.

informatie alleen over hegelsom

Overzicht recente faillissementen en surseances in Hegelsom

Hieronder staat de lijst van de meest recente faillissementen en surseances van betaling van bedrijven in Hegelsom. De informatie wordt gehaald uit het insolventieregister van de rechtbanken en is daarom altijd zo up-to-date mogelijk.

Faillissementen in Hegelsom

WijzigingBedrijfsnaamVestigingsplaatsKVKPDF
07-03-2019Petc+ BV
Past. Debijestraat, Hegelsom
Hegelsom68591853
13-07-2015Meulin BV (hodn Linders Bouwbedrijf)
St. Jorisweg, Hegelsom
Hegelsom14132478
26-02-2014Centennial Vastgoed BV
Bakhuuske, Hegelsom
Hegelsom12061973
26-02-2014Centennial BV
Bakhuuske, Hegelsom
Hegelsom12028949
Gerelateerd

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente America Broekhuizen Broekhuizenvorst Evertsoord Griendtsveen Grubbenvorst Hegelsom Horst Kronenberg Lottum Meerlo Melderslo Meterik Sevenum Swolgen Tienray
Terug naarFaillissementen gemeente Horst aan de MaasFaillissementen regio VenloFaillissementen provincie LimburgFaillissementen Nederland

  Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden. Drimble probeert de informatie volledig en correct over te nemen. We pretenderen echter niet en garanderen niet dat bovenstaande informatie compleet en up-to-date is. Drimble geeft geen garanties omtrent - en sluit iedere aansprakelijkheid uit met betrekking tot - de juistheid en volledigheid van de failliet en surseance-informatie op deze website.
  Bovenstaande bedrijven kunnen inmiddels een doorstart hebben gemaakt. Voor een update van de laatste status controleer altijd de Kamer van Koophandel of het insolventieregister van de overheid.
  Toevoeging/aanpassing op het bovenstaande? Mail het KVK-nummer door met de gewenste aanpassing.

   Gemeenten in de regio Venlo:

   Regio's in de provincie Limburg: