Drimble

Faillissementen in Kronenberg

Overzicht van de laatste bedrijven in Kronenberg die failliet of in staat van insolventie zijn verklaard. Indien beschikbaar zijn de rechtbankdocumenten automatisch toegevoegd.

informatie alleen over kronenberg

Overzicht recente faillissementen en surseances in Kronenberg

Hieronder staat de lijst van de meest recente faillissementen en surseances van betaling van bedrijven in Kronenberg. De informatie wordt gehaald uit het insolventieregister van de rechtbanken en is daarom altijd zo up-to-date mogelijk.

Faillissementen in Kronenberg

WijzigingBedrijfsnaamVestigingsplaatsKVKPDF
14-01-2015Hoogers Holding BV
Meerweg, Kronenberg
Kronenberg12041024
24-10-2013Isi Nederland BV
In de Kamp, Kronenberg
Kronenberg17081958
16-01-2013Donders BV
Reindonckweg, Kronenberg
Kronenberg12006238
10-10-2012VOF Nieuw Kronenbergerhof
Kronenbergweg, Kronenberg
Kronenberg12061792
Gerelateerd

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente America Broekhuizen Broekhuizenvorst Evertsoord Griendtsveen Grubbenvorst Hegelsom Horst Kronenberg Lottum Meerlo Melderslo Meterik Sevenum Swolgen Tienray
Terug naarFaillissementen gemeente Horst aan de MaasFaillissementen regio VenloFaillissementen provincie LimburgFaillissementen Nederland

  Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden. Drimble probeert de informatie volledig en correct over te nemen. We pretenderen echter niet en garanderen niet dat bovenstaande informatie compleet en up-to-date is. Drimble geeft geen garanties omtrent - en sluit iedere aansprakelijkheid uit met betrekking tot - de juistheid en volledigheid van de failliet en surseance-informatie op deze website.
  Bovenstaande bedrijven kunnen inmiddels een doorstart hebben gemaakt. Voor een update van de laatste status controleer altijd de Kamer van Koophandel of het insolventieregister van de overheid.
  Toevoeging/aanpassing op het bovenstaande? Mail het KVK-nummer door met de gewenste aanpassing.

   Gemeenten in de regio Venlo:

   Regio's in de provincie Limburg: