Drimble

Faillissementen in Gasselte

Overzicht van de laatste bedrijven in Gasselte die failliet of in staat van insolventie zijn verklaard. Indien beschikbaar zijn de rechtbankdocumenten automatisch toegevoegd.

informatie alleen over gasselte

Overzicht recente faillissementen en surseances in Gasselte

Hieronder staat de lijst van de meest recente faillissementen en surseances van betaling van bedrijven in Gasselte. De informatie wordt gehaald uit het insolventieregister van de rechtbanken en is daarom altijd zo up-to-date mogelijk.

Faillissementen in Gasselte

WijzigingBedrijfsnaamVestigingsplaatsKVKPDF
06-12-2019Go65 BV (h.o.d.n. Go65)
Houtvester Jansenweg, Gasselte
Gasselte57598258
06-12-2019Oving Special Products BV
J. Hugeslaan, Gasselte
Gasselte52375595
04-07-2018Sonneburghe BV
Houtvester Jansenweg, Gasselte
Gasselte55118100
15-06-2017Hodn (voorheen) Ron's Broekencentrum
Achter de Brinken, Gasselte
Gasselte02083122
23-08-2012Mennega Metaalconstructies BV
J. Hugeslaan, Gasselte
Gasselte04070880
Gerelateerd

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Amen Anderen Anloo Annen Annerveenschekanaal Balloerveld Balloo Deurze Eext Eexterveen Eexterveenschekanaal Eexterzandvoort Ekehaar Eldersloo Eleveld Gasselte Gasselternijveen Gasselternijveenschemond Gasteren Geelbroek Gieten Gieterveen Grolloo Marwijksoord Nieuw-Annerveen Nieuwediep Nijlande Nooitgedacht Oud-Annerveen Papenvoort Rolde Schipborg Schoonloo Spijkerboor (GR) Vredenheim
Terug naarFaillissementen gemeente Aa en HunzeFaillissementen regio TynaarloFaillissementen provincie DrentheFaillissementen Nederland

  Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden. Drimble probeert de informatie volledig en correct over te nemen. We pretenderen echter niet en garanderen niet dat bovenstaande informatie compleet en up-to-date is. Drimble geeft geen garanties omtrent - en sluit iedere aansprakelijkheid uit met betrekking tot - de juistheid en volledigheid van de failliet en surseance-informatie op deze website.
  Bovenstaande bedrijven kunnen inmiddels een doorstart hebben gemaakt. Voor een update van de laatste status controleer altijd de Kamer van Koophandel of het insolventieregister van de overheid.
  Toevoeging/aanpassing op het bovenstaande? Mail het KVK-nummer door met de gewenste aanpassing.

   Gemeenten in de regio Tynaarlo:

   Regio's in de provincie Drenthe: