Drimble

Faillissementen in Gasselternijveen

Overzicht van de laatste bedrijven in Gasselternijveen die failliet of in staat van insolventie zijn verklaard. Indien beschikbaar zijn de rechtbankdocumenten automatisch toegevoegd.

informatie alleen over gasselternijveen

Overzicht recente faillissementen en surseances in Gasselternijveen

Hieronder staat de lijst van de meest recente faillissementen en surseances van betaling van bedrijven in Gasselternijveen. De informatie wordt gehaald uit het insolventieregister van de rechtbanken en is daarom altijd zo up-to-date mogelijk.

Faillissementen in Gasselternijveen

WijzigingBedrijfsnaamVestigingsplaatsKVKPDF
10-01-2018Hotel Nieveen V.o.f. (h.o.d.n.) (voorheen)
Vaart, Gasselternijveen
Gasselternijveen17198209
20-04-2016Kiwos BV (hodn Bouwbedrijf Warmink BV)
Vaart, Gasselternijveen
Gasselternijveen04011101
21-03-2012Lbv Uitvoering BV
Tuinstraat, Gasselternijveen
Gasselternijveen04057423
16-11-2011Lbv Utrecht BV
Tuinstraat, Gasselternijveen
Gasselternijveen04082749
02-11-2011Lbv Holding BV
Tuinstraat, Gasselternijveen
Gasselternijveen04043964
Gerelateerd

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Amen Anderen Anloo Annen Annerveenschekanaal Balloerveld Balloo Deurze Eext Eexterveen Eexterveenschekanaal Eexterzandvoort Ekehaar Eldersloo Eleveld Gasselte Gasselternijveen Gasselternijveenschemond Gasteren Geelbroek Gieten Gieterveen Grolloo Marwijksoord Nieuw-Annerveen Nieuwediep Nijlande Nooitgedacht Oud-Annerveen Papenvoort Rolde Schipborg Schoonloo Spijkerboor (GR) Vredenheim
Terug naarFaillissementen gemeente Aa en HunzeFaillissementen regio TynaarloFaillissementen provincie DrentheFaillissementen Nederland

  Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden. Drimble probeert de informatie volledig en correct over te nemen. We pretenderen echter niet en garanderen niet dat bovenstaande informatie compleet en up-to-date is. Drimble geeft geen garanties omtrent - en sluit iedere aansprakelijkheid uit met betrekking tot - de juistheid en volledigheid van de failliet en surseance-informatie op deze website.
  Bovenstaande bedrijven kunnen inmiddels een doorstart hebben gemaakt. Voor een update van de laatste status controleer altijd de Kamer van Koophandel of het insolventieregister van de overheid.
  Toevoeging/aanpassing op het bovenstaande? Mail het KVK-nummer door met de gewenste aanpassing.

   Gemeenten in de regio Tynaarlo:

   Regio's in de provincie Drenthe: