Drimble

Faillissementen in Genderen

Overzicht van de laatste bedrijven in Genderen die failliet of in staat van insolventie zijn verklaard. Indien beschikbaar zijn de rechtbankdocumenten automatisch toegevoegd.

informatie alleen over genderen

Overzicht recente faillissementen en surseances in Genderen

Hieronder staat de lijst van de meest recente faillissementen en surseances van betaling van bedrijven in Genderen. De informatie wordt gehaald uit het insolventieregister van de rechtbanken en is daarom altijd zo up-to-date mogelijk.

Faillissementen in Genderen

WijzigingBedrijfsnaamVestigingsplaatsKVKPDF
11-09-2018Stichting Optimum Solutio (h.o.d.n. Stichting Primo Progressum)
van der Beekstraat, Genderen
Genderen66466091
09-05-2016Bouw & Techniek Waalwijk BV
Akkerstraat, Genderen
Genderen18066598
12-12-2013Administratiekantoor Bouw & Techniek BV
Akkerstraat, Genderen
Genderen18066065
Gerelateerd

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Babylonienbroek Drongelen Eethen Genderen Meeuwen Veen Wijk en Aalburg
Terug naarFaillissementen gemeente AalburgFaillissementen regio WaalwijkFaillissementen provincie Noord-BrabantFaillissementen Nederland

  Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden. Drimble probeert de informatie volledig en correct over te nemen. We pretenderen echter niet en garanderen niet dat bovenstaande informatie compleet en up-to-date is. Drimble geeft geen garanties omtrent - en sluit iedere aansprakelijkheid uit met betrekking tot - de juistheid en volledigheid van de failliet en surseance-informatie op deze website.
  Bovenstaande bedrijven kunnen inmiddels een doorstart hebben gemaakt. Voor een update van de laatste status controleer altijd de Kamer van Koophandel of het insolventieregister van de overheid.
  Toevoeging/aanpassing op het bovenstaande? Mail het KVK-nummer door met de gewenste aanpassing.

   Gemeenten in de regio Waalwijk:

   Regio's in de provincie Noord-Brabant: