Drimble

Faillissementen in Eethen

Overzicht van de laatste bedrijven in Eethen die failliet of in staat van insolventie zijn verklaard. Indien beschikbaar zijn de rechtbankdocumenten automatisch toegevoegd.

informatie alleen over eethen

Overzicht recente faillissementen en surseances in Eethen

Hieronder staat de lijst van de meest recente faillissementen en surseances van betaling van bedrijven in Eethen. De informatie wordt gehaald uit het insolventieregister van de rechtbanken en is daarom altijd zo up-to-date mogelijk.

Faillissementen in Eethen

WijzigingBedrijfsnaamVestigingsplaatsKVKPDF
14-06-2018Drillfix Hawk City Machinery (h.o.d.n.)
Oude Weidesteeg, Eethen
Eethen18129342
03-04-2018Metaaldraaierij Eethen BV
Oude Weidesteeg, Eethen
Eethen60340894
15-03-2018Techo : Plafond Service (h.o.d.n.)
de Korten Bruggert, Eethen
Eethen18132189
Gerelateerd

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Almkerk Andel Babylonienbroek Drongelen Dussen Eethen Genderen Giessen Hank Meeuwen Nieuwendijk Rijswijk (NB) Sleeuwijk Uitwijk Veen Waardhuizen Werkendam Wijk en Aalburg Woudrichem
Terug naarFaillissementen gemeente AltenaFaillissementen regio WaalwijkFaillissementen provincie Noord-BrabantFaillissementen Nederland

  Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden. Drimble probeert de informatie volledig en correct over te nemen. We pretenderen echter niet en garanderen niet dat bovenstaande informatie compleet en up-to-date is. Drimble geeft geen garanties omtrent - en sluit iedere aansprakelijkheid uit met betrekking tot - de juistheid en volledigheid van de failliet en surseance-informatie op deze website.
  Bovenstaande bedrijven kunnen inmiddels een doorstart hebben gemaakt. Voor een update van de laatste status controleer altijd de Kamer van Koophandel of het insolventieregister van de overheid.
  Toevoeging/aanpassing op het bovenstaande? Mail het KVK-nummer door met de gewenste aanpassing.

   Gemeenten in de regio Waalwijk:

   Regio's in de provincie Noord-Brabant: