Drimble

Faillissementen in Babylonienbroek

Overzicht van de laatste bedrijven in Babylonienbroek die failliet of in staat van insolventie zijn verklaard. Indien beschikbaar zijn de rechtbankdocumenten automatisch toegevoegd.

informatie alleen over babylonienbroek

Overzicht recente faillissementen en surseances in Babylonienbroek

Hieronder staat de lijst van de meest recente faillissementen en surseances van betaling van bedrijven in Babylonienbroek. De informatie wordt gehaald uit het insolventieregister van de rechtbanken en is daarom altijd zo up-to-date mogelijk.

Faillissementen in Babylonienbroek

WijzigingBedrijfsnaamVestigingsplaatsKVKPDF
12-10-2017De Methode BV
Broeksestraat, Babylonienbroek
Babylonienbroek58266054
02-05-2013Van Ravestein Logistics BV
Broeksestraat, Babylonienbroek
Babylonienbroek18070725
Gerelateerd

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Almkerk Andel Babylonienbroek Drongelen Dussen Eethen Genderen Giessen Hank Meeuwen Nieuwendijk Rijswijk (NB) Sleeuwijk Uitwijk Veen Waardhuizen Werkendam Wijk en Aalburg Woudrichem
Terug naarFaillissementen gemeente AltenaFaillissementen regio WaalwijkFaillissementen provincie Noord-BrabantFaillissementen Nederland

  Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden. Drimble probeert de informatie volledig en correct over te nemen. We pretenderen echter niet en garanderen niet dat bovenstaande informatie compleet en up-to-date is. Drimble geeft geen garanties omtrent - en sluit iedere aansprakelijkheid uit met betrekking tot - de juistheid en volledigheid van de failliet en surseance-informatie op deze website.
  Bovenstaande bedrijven kunnen inmiddels een doorstart hebben gemaakt. Voor een update van de laatste status controleer altijd de Kamer van Koophandel of het insolventieregister van de overheid.
  Toevoeging/aanpassing op het bovenstaande? Mail het KVK-nummer door met de gewenste aanpassing.

   Gemeenten in de regio Waalwijk:

   Regio's in de provincie Noord-Brabant: