Drimble

Faillissementen in Almkerk

Overzicht van de laatste bedrijven in Almkerk die failliet of in staat van insolventie zijn verklaard. Indien beschikbaar zijn de rechtbankdocumenten automatisch toegevoegd.

informatie alleen over almkerk

Overzicht recente faillissementen en surseances in Almkerk

Hieronder staat de lijst van de meest recente faillissementen en surseances van betaling van bedrijven in Almkerk. De informatie wordt gehaald uit het insolventieregister van de rechtbanken en is daarom altijd zo up-to-date mogelijk.

Faillissementen in Almkerk

WijzigingBedrijfsnaamVestigingsplaatsKVKPDF
01-08-2017Lampenwereld Breda BV
Provincialeweg Noord, Almkerk
Almkerk20131689
18-05-2017Altena Kwekerijen BV (hodn Clootwijck Beheer BV)
Woudrichemseweg, Almkerk
Almkerk18071423
30-03-2017Sicuri BV (hodn Sicuri)
Provincialeweg Noord, Almkerk
Almkerk20161824
30-03-2017Westerdaal Holding BV
Provincialeweg Noord, Almkerk
Almkerk11046858
29-08-2014Grondwerk- En Verhuurbedrijf Scherff BV
Almweg, Almkerk
Almkerk18053252
Gerelateerd

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Almkerk Andel Babylonienbroek Drongelen Dussen Eethen Genderen Giessen Hank Meeuwen Nieuwendijk Rijswijk (NB) Sleeuwijk Uitwijk Veen Waardhuizen Werkendam Wijk en Aalburg Woudrichem
Terug naarFaillissementen gemeente AltenaFaillissementen regio WaalwijkFaillissementen provincie Noord-BrabantFaillissementen Nederland

  Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden. Drimble probeert de informatie volledig en correct over te nemen. We pretenderen echter niet en garanderen niet dat bovenstaande informatie compleet en up-to-date is. Drimble geeft geen garanties omtrent - en sluit iedere aansprakelijkheid uit met betrekking tot - de juistheid en volledigheid van de failliet en surseance-informatie op deze website.
  Bovenstaande bedrijven kunnen inmiddels een doorstart hebben gemaakt. Voor een update van de laatste status controleer altijd de Kamer van Koophandel of het insolventieregister van de overheid.
  Toevoeging/aanpassing op het bovenstaande? Mail het KVK-nummer door met de gewenste aanpassing.

   Gemeenten in de regio Waalwijk:

   Regio's in de provincie Noord-Brabant: