Drimble

Faillissementen in Schagerbrug

Overzicht van de laatste bedrijven in Schagerbrug die failliet of in staat van insolventie zijn verklaard. Indien beschikbaar zijn de rechtbankdocumenten automatisch toegevoegd.

informatie alleen over schagerbrug

Overzicht recente faillissementen en surseances in Schagerbrug

Hieronder staat de lijst van de meest recente faillissementen en surseances van betaling van bedrijven in Schagerbrug. De informatie wordt gehaald uit het insolventieregister van de rechtbanken en is daarom altijd zo up-to-date mogelijk.

Faillissementen in Schagerbrug

WijzigingBedrijfsnaamVestigingsplaatsKVKPDF
30-01-2019Boji BV
Handelsweg, Schagerbrug
Schagerbrug58983945
01-07-2015Hodn Het Wapen Van Zijpe
Schagerweg, Schagerbrug
Schagerbrug57849862
Gerelateerd

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente 't Zand Burgerbrug Callantsoog Dirkshorn Oudesluis Petten Schagen Schagerbrug Sint Maarten Sint Maartensbrug Sint Maartensvlotbrug Tuitjenhorn Waarland Warmenhuizen
Terug naarFaillissementen gemeente SchagenFaillissementen regio NoordkopFaillissementen provincie Noord-HollandFaillissementen Nederland

  Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden. Drimble probeert de informatie volledig en correct over te nemen. We pretenderen echter niet en garanderen niet dat bovenstaande informatie compleet en up-to-date is. Drimble geeft geen garanties omtrent - en sluit iedere aansprakelijkheid uit met betrekking tot - de juistheid en volledigheid van de failliet en surseance-informatie op deze website.
  Bovenstaande bedrijven kunnen inmiddels een doorstart hebben gemaakt. Voor een update van de laatste status controleer altijd de Kamer van Koophandel of het insolventieregister van de overheid.
  Toevoeging/aanpassing op het bovenstaande? Mail het KVK-nummer door met de gewenste aanpassing.

   Gemeenten in de regio Noordkop:

   Regio's in de provincie Noord-Holland: