Drimble

Faillissementen in Waarland

Overzicht van de laatste bedrijven in Waarland die failliet of in staat van insolventie zijn verklaard. Indien beschikbaar zijn de rechtbankdocumenten automatisch toegevoegd.

informatie alleen over waarland

Overzicht recente faillissementen en surseances in Waarland

Hieronder staat de lijst van de meest recente faillissementen en surseances van betaling van bedrijven in Waarland. De informatie wordt gehaald uit het insolventieregister van de rechtbanken en is daarom altijd zo up-to-date mogelijk.

Faillissementen in Waarland

WijzigingBedrijfsnaamVestigingsplaatsKVKPDF
14-06-2017Zorginstelling Het Groene Erf BV (hodn Het Groene Erf)
Westkade, Waarland
Waarland67955703
04-03-2015Potato Partners BV
Smeetsweg, Waarland
Waarland37161947
24-12-2014Holland Vegetables BV
Smeetsweg, Waarland
Waarland20133152
15-12-2014Wever All-interieurs BV
De Wurft, Waarland
Waarland37146663
Gerelateerd

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente 't Zand Burgerbrug Callantsoog Dirkshorn Oudesluis Petten Schagen Schagerbrug Sint Maarten Sint Maartensbrug Sint Maartensvlotbrug Tuitjenhorn Waarland Warmenhuizen
Terug naarFaillissementen gemeente SchagenFaillissementen regio NoordkopFaillissementen provincie Noord-HollandFaillissementen Nederland

  Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden. Drimble probeert de informatie volledig en correct over te nemen. We pretenderen echter niet en garanderen niet dat bovenstaande informatie compleet en up-to-date is. Drimble geeft geen garanties omtrent - en sluit iedere aansprakelijkheid uit met betrekking tot - de juistheid en volledigheid van de failliet en surseance-informatie op deze website.
  Bovenstaande bedrijven kunnen inmiddels een doorstart hebben gemaakt. Voor een update van de laatste status controleer altijd de Kamer van Koophandel of het insolventieregister van de overheid.
  Toevoeging/aanpassing op het bovenstaande? Mail het KVK-nummer door met de gewenste aanpassing.

   Gemeenten in de regio Noordkop:

   Regio's in de provincie Noord-Holland: