Drimble

Faillissementen in Wijnandsrade

Overzicht van de laatste bedrijven in Wijnandsrade die failliet of in staat van insolventie zijn verklaard. Indien beschikbaar zijn de rechtbankdocumenten automatisch toegevoegd.

informatie alleen over wijnandsrade

Overzicht recente faillissementen en surseances in Wijnandsrade

Hieronder staat de lijst van de meest recente faillissementen en surseances van betaling van bedrijven in Wijnandsrade. De informatie wordt gehaald uit het insolventieregister van de rechtbanken en is daarom altijd zo up-to-date mogelijk.

Faillissementen in Wijnandsrade

WijzigingBedrijfsnaamVestigingsplaatsKVKPDF
11-09-2019Lass Pensioen BV
Blauwe Steen, Wijnandsrade
Wijnandsrade14082671
08-11-2017Uhm International BV (h.o.d.n. Uhm Music)
Stephanusstraat, Wijnandsrade
Wijnandsrade14095108
12-05-2011Transportbedrijf Wim Maar BV
Meijsstraat, Wijnandsrade
Wijnandsrade14041759
Gerelateerd

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Amstenrade Bingelrade Doenrade Hulsberg Jabeek Merkelbeek Nuth Oirsbeek Puth Schimmert Schinnen Schinveld Sweikhuizen Wijnandsrade
Terug naarFaillissementen gemeente BeekdaelenFaillissementen regio SittardFaillissementen provincie LimburgFaillissementen Nederland

  Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden. Drimble probeert de informatie volledig en correct over te nemen. We pretenderen echter niet en garanderen niet dat bovenstaande informatie compleet en up-to-date is. Drimble geeft geen garanties omtrent - en sluit iedere aansprakelijkheid uit met betrekking tot - de juistheid en volledigheid van de failliet en surseance-informatie op deze website.
  Bovenstaande bedrijven kunnen inmiddels een doorstart hebben gemaakt. Voor een update van de laatste status controleer altijd de Kamer van Koophandel of het insolventieregister van de overheid.
  Toevoeging/aanpassing op het bovenstaande? Mail het KVK-nummer door met de gewenste aanpassing.

   Gemeenten in de regio Sittard:

   Regio's in de provincie Limburg: